Revista Design
Revista Design
Orë

Reverse

Orë Ndërsa koha kalon, orët kanë qëndruar të njëjta. Reverse nuk është një orë e zakonshme, është përmbysja, një model minimalist i orës me ndryshime delikate duke e bërë atë një të një lloji. Dorë që përballet nga brenda rrotullohet brenda unazës së jashtme për të treguar orën. Dorë e vogël që përballet nga jashtë qëndron vetëm dhe rrotullohet për të treguar procesverbalet. Reverse u krijua duke hequr të gjithë elementët e një ore, përveç bazës së saj cilindrike, nga atje imagjinata mori përsipër. Ky dizajn i orës synon t'ju kujtojë të përqafoni kohën.

Emri i Projektit : Reverse, Emri i stilistëve : Mattice Boets, Emri i klientit : Mattice Boets.

Reverse Orë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.