Revista Design
Revista Design
Dizajni I Brendshëm

104 Cafe

Dizajni I Brendshëm Projekti mban si një vend për të ngrënë, thyer kafe, takime, punë në grup, duke nxitur punonjësit që të bashkëveprojnë më shumë, duke ndezur ide të freskëta dhe për të nxitur bashkëpunime. Ai mban qëllimin për të qenë një vend shumë-funksional. Dizajnerët kanë shtuar një tjetër koncept në hapësirë, konceptin e Kohës. Dizajnuesit tanë synuan që koncepti i kohës të shprehej përmes aspekteve hapësinore zhvendosëse të kësaj kafeneje shumë funksionale dhe kësaj hapësire të shkathët zyre. Me kalimin e kohës, sipas planifikimit hapësinor të përshtatshëm funksional, lejon që shpirti të vetëpërcaktohet për vetë kompaninë.

Emri i Projektit : 104 Cafe, Emri i stilistëve : PEI CHIEH LU, Emri i klientit : 104 Corporation.

104 Cafe Dizajni I Brendshëm

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.