Revista Design
Revista Design
Shtëpi Private

The Cube

Shtëpi Private Për të krijuar një përvojë jetësore cilësore dhe për të ripërcaktuar imazhin e një ndërtese banimi në Kuvajt ndërsa ruajtjen e kërkesave klimatike dhe nevojave të intimitetit të diktuara nga kultura arabe, ishin sfidat kryesore me të cilat përballet projektuesi. Shtëpia e Kubit është një strukturë prej katër katëshe e strukturës prej çeliku prej çeliku e cila bazohet në shtimin dhe zbritjen brenda një kubi duke krijuar një përvojë dinamike midis hapësirave të brendshme dhe të jashtme për të shijuar dritën natyrore dhe pamjen e peizazhit gjatë gjithë vitit.

Emri i Projektit : The Cube, Emri i stilistëve : Ahmed Habib, Emri i klientit : Lines.

The Cube Shtëpi Private

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.