Revista Design
Revista Design
Tabelë

Chiglia

Tabelë Chiglia është një tryezë skulpturore, format e së cilës kujtojnë ato të një varke, por ato gjithashtu përfaqësojnë zemrën e të gjithë projektit. Koncepti është studiuar në bazë të një zhvillimi modular duke filluar nga modeli themelor i propozuar këtu. Linjësia e rrezes dovetail kombinuar me mundësinë e rruazave të rrëshqasin lirshëm përgjatë saj, garantojnë qëndrueshmërinë e tabelës, lejojnë që ajo të zhvillohet në gjatësi. Këto karakteristika e bëjnë atë lehtësisht të përshtatshëm për mjedisin e destinacionit. Do të jetë e mjaftueshme për të rritur numrin e rruazave dhe gjatësinë e rrezes për të marrë dimensionet e dëshiruara.

Emri i Projektit : Chiglia, Emri i stilistëve : Giuliano Ricciardi, Emri i klientit : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Chiglia Tabelë

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.