Revista Design
Revista Design
Çanta Për Helmeta

Toba Tank

Çanta Për Helmeta Toba ofron mundësinë për të qenë në gjendje të menaxhojë helmetin jet pasi parkoi automjetin. Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe antiparues, ato janë të rreshtuara, të pajisura me zip, të bëra me materiale riciklimi / rikuperimi 87% dhe të lëvizshëm me dorë, sup dhe shpinës. Toba mirëpret helmeta jet brenda sendeve personale të personalizuara. E veshur me përkrenare, ajo kthen një qese dizajni, të rehatshme dhe rezistente. Sidoqoftë është e veshur, zinxhiri mbetet aderues i trupit për sigurinë totale. Për të gjithë dhe për çdo rast, konteksti i punës (nëse lëvizni në dy rrota) dhe koha e lirë. Mbulesa e parë për jet helmet.

Emri i Projektit : Toba Tank, Emri i stilistëve : Enrico Enrieu and Emanuela Zaniboni, Emri i klientit : Toba Tank.

Toba Tank Çanta Për Helmeta

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.