Revista Design
Revista Design
Ndërtesa Shumëfunksionale

Amadai Center

Ndërtesa Shumëfunksionale Lulëzimi i lindjeve dhe paradoksi i vrazhdësisë / elegancës së perceptuar nga peizazhi malor rajonal qëndron në zemër të konceptit të projektimit.Në lindje, koka shfaqet së pari, kështu që duke varrosur gjysmën e ndërtesës gjysma tjetër duket se del nga koka. Paradoksi konceptual shfaqet në format masive të ndërtesës, kokë jashtë kontekstit të saj të gjelbër, i cili lulëzoi nga brenda përmes hapësirave të hapura të tij të infiltruara.Vëzhgimi nga qyteti në vend dhe përndryshe, qëndrueshmëria, dizajni kontekstual, trashëgimia lokale dhe përmirësimi i ekologjik dhe aspektet sociale të projektit zhvillohen në dizajn

Emri i Projektit : Amadai Center, Emri i stilistëve : Notash Ghajar Dadjoo, Emri i klientit : NDAStudio.

Amadai Center Ndërtesa Shumëfunksionale

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.