Revista Design
Revista Design
Birra Artizanale Italiane

East Side

Birra Artizanale Italiane Një birrë zanat në një qytet të vogël në Italinë qendrore, çdo birrë ka një histori, çdo histori tregohet në etiketën e saj. Si dhe duke qenë elegant dhe i gjithanshëm, teknika e kolazhit lejon të fusim disa elemente vizuale që nxjerrin në pah identitetin e produktit, siç janë referencat për kuptimin e emrit, në tipologjinë e birrës dhe përbërësit e tij. Dizajni i logos, i cili përfaqëson identitetin e korporatës, bazohet në një formë të thjeshtë. Kjo formë u riprodhua në prerjet e etiketave dhe në sistemin simbol të çdo birre të vetme duke përdorur një personalizim i cili është edhe shumëngjyrësh dhe heraldik.

Emri i Projektit : East Side, Emri i stilistëve : Roberto Terrinoni, Emri i klientit : Roberto Terrinoni.

East Side Birra Artizanale Italiane

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.