Revista Design
Revista Design
Quilling

Archangel Michael

Quilling Archangel Michael është një pjesë e Framed Quilling që Niamh krijoi. Frymëzimi i saj për krijimin e kësaj pjese Quilling të Archangel Michael erdhi nga nëna e saj. Kur gjyshja e saj ishte shumë e sëmurë, nëna e Niamh ishte në makinën e tyre dhe distinktivi për Archangel Michael ra nga pasqyra në xhep, pasi gjyshja vdiq dhe kjo u dha atyre gjithë ngushëllim duke e ditur që ajo po mbrohej. Qëllimi është të krijojmë një ndikim fillestar pasi shikuesi vëzhgon pjesën, nga kjo tërheq vëmendjen e shikuesve për të parë detajet e përfshira.

Emri i Projektit : Archangel Michael, Emri i stilistëve : Niamh Faherty, Emri i klientit : Niamh Faherty.

Archangel Michael Quilling

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.