Revista Design
Revista Design
Sfera Publike

Quadrant Arcade

Sfera Publike Arcade e renditur në klasën II është shndërruar në një prani rrugore ftuese përmes rregullimit të dritës së duhur në vendin e duhur. Në përgjithësi, ndriçimi i ambientit përdoret në mënyrë holistike dhe efektet e tij të inskenuara në mënyrë hierarkike për të arritur ndryshime në modelimin e dritës që krijojnë interes dhe promovojnë përdorimin e rritur të hapësirës. Përfshirja strategjike për hartimin dhe vendosjen e varëses së tipareve dinamike u menaxhua së bashku me artistin në mënyrë që efektet vizuale të shfaqen më delikate se sa mbingarkuese. Me venitje të ditës, struktura elegante theksohet nga ritmi i ndriçimit elektrik.

Emri i Projektit : Quadrant Arcade, Emri i stilistëve : Cehao Yu, Emri i klientit : AECOM.

Quadrant Arcade Sfera Publike

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.