Revista Design
Revista Design
Fotografia

Coming of Age

Fotografia Në Japoni, Vjen Mosha festohet kur vajzat dhe djemtë mbushin njëzet vjeç. Shtë një rast i rëndësishëm kur ata lënë adoleshencën e tyre dhe bëhen të rritur me të drejta, përgjegjësi dhe liri. Shtë një herë një herë në një ngjarje jetësore. Vajzat zakonisht veshin kimono dhe djemtë veshje kimono ose perëndimore. Yeardo vit rasti shënohet të Hënën e dytë të Janarit.

Emri i Projektit : Coming of Age, Emri i stilistëve : Ismail Niyaz Mohamed, Emri i klientit : Ismail Niyaz Mohamed.

Coming of Age Fotografia

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.