Revista Design
Revista Design
Arti

Supplement of Original

Arti Venat e bardha në gurët e lumit çojnë në modele të rastësishme në sipërfaqe. Përzgjedhja e disa gurëve të lumit dhe renditja e tyre i shndërron këto modele në simbole, në formën e shkronjave latine. Kështu krijohen fjalët dhe fjalitë kur gurët janë në pozicionin e duhur pranë njëri-tjetrit. Gjuha dhe komunikimi lindin dhe shenjat e tyre bëhen një shtesë e asaj që është tashmë atje.

Identiteti Vizual

Imagine

Identiteti Vizual Objektivi ishte përdorimi i formave, ngjyrave dhe teknikës së dizajnit të frymëzuar nga pozat e jogës. Dizajnimi elegant i brendësisë dhe qendrës, duke u ofruar vizitorëve një përvojë paqësore për të rinovuar energjinë e tyre. Prandaj dizajni i logos, media online, elementet grafike dhe paketimi po ndiqnin raportin e artë për të patur një identitet vizual perfekt ashtu siç pritej të ndihmonte vizitorët e qendrës që të kishin një përvojë të shkëlqyer komunikimi përmes artit dhe dizajnit të qendrës. Dizajneri mishëroi përvojën e meditimit dhe yoga dizajnin.

Identiteti, Markimi

Merlon Pub

Identiteti, Markimi Projekti i Merlon Pub përfaqëson një dizajn të tërë të markës dhe identitetit të një objekti të ri ushqimi brenda Tvrda në Osijek, qendra e vjetër e qytetit barok, e ndërtuar në shekullin e 18-të si pjesë e një sistemi të madh qytetesh të fortifikuara strategjikisht. Në arkitekturën e mbrojtjes, emri Merlon do të thotë gardhe të forta, të drejta të krijuara për të mbrojtur vëzhguesit dhe ushtrinë në majë të fortesës.

Paketimi

Oink

Paketimi Për të siguruar shikueshmërinë e tregut të klientit, u zgjodh një pamje dhe ndjesi e gjallë. Kjo qasje simbolizon të gjitha cilësitë e markës, origjinale, të shijshme, tradicionale dhe lokale. Qëllimi kryesor i përdorimit të paketimit të produkteve të reja ishte t'u prezantonte klientëve historinë e mbarështimit të derrave të zinj dhe prodhimit të shijeve tradicionale të mishit të cilësisë më të lartë. Një grup ilustrimesh u krijuan në teknikën e linocut të cilat shfaqin mjeshtëri. Vetë ilustrimet paraqesin autenticitet dhe e nxisin klientin të mendojë për produktet Oink, shijen dhe strukturën e tyre.

Kutia E Atleteve

BSTN Raffle

Kutia E Atleteve Detyra ishte të dizenjonte dhe prodhonte një figurë veprimi për një këpucë Nike. Meqenëse kjo këpucë kombinon një dizajn të bardhë prej lëkure gjarpri me elementë të gjelbër të ndezur, ishte e qartë se figura e veprimit do të ishte një kontortionist. Projektuesit skicuan dhe optimizuan figurën në një kohë shumë të shkurtër si një figurë aksioni në stilin e heronjve të njohur të aksionit. Më pas ata projektuan një komik të vogël me një histori dhe e prodhuan këtë figurë në printim 3D me paketim të cilësisë së lartë.

Mbështetje Për Fushatën Dhe Shitjet

Target

Mbështetje Për Fushatën Dhe Shitjet Në vitin 2020, Brainartist nis një fushatë ndër-mediale për klientin Steitz Secura për të fituar klientë të rinj: me një mesazh shumë të individualizuar si një fushatë posteri e synuar sa më afër portave të klientëve të mundshëm dhe një postim të individualizuar me këpucët përkatëse nga koleksioni aktual. Marrësi merr homologun që përputhet kur ai ose ajo bën një takim me forcën e shitjes. Qëllimi i fushatës ishte të vinte në skenë Steitz Secura dhe kompaninë "matching" si një çift perfekt. Brainartist zhvilloi fushatën e plotë shumë të suksesshme.