Revista Design
Revista Design
Identiteti I Korporatës

Predictive Solutions

Identiteti I Korporatës Predictive Solutions është një ofrues i produkteve softuerike për analitikë prognostikë. Produktet e kompanisë përdoren për të bërë parashikime duke analizuar të dhënat ekzistuese. Marka e kompanisë - sektorët e një rrethi - i ngjan grafikëve të byrekëve dhe gjithashtu një imazh shumë të stilizuar dhe të thjeshtuar të një syri në profil. Platforma e markës "hedh dritë" është një shtysë për të gjitha grafikat e markës. Të dy format, ndryshimet, lëngjet abstrakte dhe ilustrimet e thjeshtuara tematike përdoren si grafikë shtesë në aplikacione të ndryshme.

Identiteti I Korporatës

Glazov

Identiteti I Korporatës Glazov është një fabrikë e mobiljeve në një qytet me të njëjtin emër. Fabrika prodhon mobilje të lira. Meqenëse dizajni i mobiljeve të tilla është mjaft gjenerik, u vendos që koncepti i komunikimit të bazohet në shkronjat origjinale 3D "prej druri", fjalët e përbëra nga letra të tilla simbolizojnë grupe mobiljesh. Letrat përbëjnë fjalët "mobilje", "dhomë gjumi" etj ose emrat e koleksionit, ato pozicionohen në mënyrë që të ngjajnë me copa mobiljesh. Shkronjat 3D të përshkruara janë të ngjashme me skemat e mobiljeve dhe mund të përdoren në shkrimi ose mbi sfondet fotografike për identifikimin e markës.

Typface

Red Script Pro typeface

Typface Red Script Pro është një font unik i frymëzuar nga teknologjitë dhe pajisjet e reja për format alternative të komunikimit, duke na lidhur në mënyrë harmonike me format e saj falas të letrave. Frymëzuar nga iPad dhe i dizajnuar në Brushes, është shprehur në një stil unik shkrimi. Ai përmban anglisht, greqisht si dhe alfabetin cirilik dhe mbështet mbi 70 gjuhë.

Arti Pamor

Loving Nature

Arti Pamor Natyra e dashur është një projekt i pjesëve të artit duke aluduar dashurinë dhe respektin për natyrën, për të gjitha qeniet e gjalla. Në secilën pikturë Gabriela Delgado vendos theks të veçantë mbi ngjyrën, duke zgjedhur me kujdes elementë që përzihen me harmoninë për të arritur një përfundim të harlisur, por të thjeshtë. Hulumtimi dhe dashuria e saj origjinale për dizajnin i japin asaj një aftësi intuitive për të krijuar copa me ngjyra të gjalla me elementë vend që variojnë nga fantastikja deri tek zgjuarsitë. Kultura dhe përvojat e saj personale formojnë kompozimet në narracione vizuale unike, që sigurisht që do të zbukurojnë çdo atmosferë me natyrën dhe gëzimin.

Romani

180º North East

Romani "180º North East" është një histori prej 90,000 fjalësh aventurë. Ajo tregon historinë e vërtetë të udhëtimit që Daniel Kutcher bëri përmes Australisë, Azisë, Kanadasë dhe Skandinavisë në vjeshtën e vitit 2009 kur ishte 24 vjeç. Integruar brenda trupit kryesor të tekstit që tregon historinë e asaj që ai jetoi përmes dhe mësoi gjatë udhëtimit , fotot, hartat, teksti shprehës dhe video ndihmojnë të zhytin lexuesin në aventurë dhe të japin një kuptim më të mirë të përvojës personale të autorit.

Fotoinstalimi

Decor

Fotoinstalimi Në një ndërtesë modeli dua të jap mendime rreth realitetit, që ne i konsiderojmë tonat dhe ta shikojmë atë si skenografi të një skenari të imagjinuar. Një skenar për nga natyra i rastësishëm dhe i prishet. Whatfarë fshihet pas saj ose çfarë do të ndodhë kur format e dekorimit mund të mos jenë një apokalips i ardhshëm, por krijim i një procesi të ri. Një tjetër pamje e asaj që mund të ndodhë kur shfaqja ka mbaruar.