Revista Design
Revista Design
Materiali I Marketingut Të Ngjarjeve

Artificial Intelligence In Design

Materiali I Marketingut Të Ngjarjeve Dizajni grafik ofron një paraqitje vizuale se si inteligjenca artificiale mund të bëhet një aleat për dizajnerët në të ardhmen e afërt. Ai ofron njohuri se si AI mund të ndihmojë në personalizimin e përvojës për konsumatorin dhe se si kreativiteti qëndron në pikën kryesore të artit, shkencës, inxhinierisë dhe dizajnit. Konferenca e Inteligjencës Artificiale në Dizajnin Grafik është një ngjarje 3-ditore në San Francisko, CA në nëntor. Çdo ditë ka një seminar dizajni, biseda nga folës të ndryshëm.

Komunikimi Vizual

Finding Your Focus

Komunikimi Vizual Projektuesi synon të shfaqë një koncept vizual që demonstron një sistem konceptual dhe tipografik. Kështu, kompozimi përbëhet nga një fjalor specifik, matje të sakta dhe specifikime qendrore që projektuesi i ka marrë mirë parasysh. Gjithashtu, projektuesi ka synuar të krijojë një hierarki të qartë tipografike për të vendosur dhe lëvizur rendin në të cilin audienca merr informacionin nga dizajni.

Markimi

Cut and Paste

Markimi Kjo paketë e veglave të projektit, Cut and Paste: Parandalimi i Plagjiaturës Vizuale, trajton një temë që mund të prekë të gjithë në industrinë e dizajnit dhe megjithatë plagjiatura vizuale është një temë që diskutohet rrallë. Kjo mund të jetë për shkak të paqartësisë midis marrjes së referencës nga një imazh dhe kopjimit prej saj. Prandaj, ajo që propozon ky projekt është të ndërgjegjësojë zonat gri që rrethojnë plagjiaturën vizuale dhe ta pozicionojë këtë në ballë të bisedave rreth krijimtarisë.

Markimi

Peace and Presence Wellbeing

Markimi Peace and Presence Well-being është një kompani terapie holistike me bazë në Mbretërinë e Bashkuar që ofron shërbime të tilla si refleksologjia, masazhi holistik dhe reiki për të rinovuar trupin, mendjen dhe shpirtin. Gjuha vizuale e markës P&PW bazohet në këtë dëshirë për të thirrur një gjendje paqësore, qetësuese dhe relaksuese të frymëzuar nga kujtimet nostalgjike të fëmijërisë të natyrës, veçanërisht nga flora dhe fauna që gjenden në brigjet e lumenjve dhe peizazhet pyjore. Paleta e ngjyrave merr frymëzim nga tiparet e Ujit Gjeorgjian si në gjendjen e tyre origjinale ashtu edhe në atë të oksiduar, duke shfrytëzuar sërish nostalgjinë e kohërave të shkuara.

Libri

The Big Book of Bullshit

Libri Botimi Big Book of Bullshit është një eksplorim grafik i së vërtetës, besimit dhe gënjeshtrës dhe është i ndarë në 3 kapituj të vendosur vizualisht. E vërteta: Një ese e ilustruar mbi psikologjinë e mashtrimit. Trusti: një hetim vizual mbi nocionin besim dhe Gënjeshtrat: Një galeri e ilustruar e budallallëqeve, të gjitha të ardhura nga rrëfimet anonime të mashtrimit. Paraqitja vizuale e librit është frymëzuar nga "kanoni Van de Graaf" i Jan Tschichold, i përdorur në dizajnimin e librit për të ndarë një faqe në përmasa të këndshme.

Fotografia E Artit

Talking Peppers

Fotografia E Artit Fotografitë e Nus Nous duket se përfaqësojnë trupa njerëzish ose pjesë të tyre, në realitet është vëzhguesi që dëshiron t'i shohë ato. Kur vëzhgojmë diçka, qoftë edhe një situatë, e vëzhgojmë emocionalisht dhe për këtë arsye, shpesh e lëmë veten të mashtrohen. Në imazhet e Nus Nous, është evidente sesi elementi i ambivalencës shndërrohet në një përpunim delikat të mendjes që na largon nga realiteti për të na çuar në një labirint imagjinar të përbërë nga sugjerime.