Revista Design
Revista Design
Arti Luksoz I Veshur

Animal Instinct

Arti Luksoz I Veshur Koleksioni i artit i veshur luksoz i skulptorit dhe argjendarit të NYC, Christopher Ross, është një seri copëzash të frymëzuara nga kafshët, botime të kufizuara, të krijuara në mënyrë intricive nga vetë artisti nga argjendi antik i pastër, ari 24 karat dhe xhami Bohemian. Duke mjegulluar qartë kufijtë midis artit, bizhuterisë, haute couture dhe dizajnit luksoz, rripat skulptural bëjnë për copa unike, provokuese të deklaratave që sjellin në trup konceptin e artit të kafshëve. Fuqizimi, tërheqës i syve dhe origjinalit, pjesët e deklaratave pa kohë janë një eksplorim i instinktit të kafshëve femërore në formë skulpturale.

Transformimi Dixhital

Tigi

Transformimi Dixhital Një nga entitetet më ikonike në modën e flokëve është gati të ndërmarrë një hap të guximshëm në rëndësinë dixhitale. Ripërtëritja e niveleve të profesionistëve dot com dhe serive të Tigi Color Copyright u menaxhua duke ndërthurur përmbajtje të lëvruara, të krijuara nga artistët, përfshirjen e fotografëve bashkëkohorë dhe akoma shprehje të dizajnit të padukshëm në dixhital. Kontraste të shkëlqyera, por të mprehta midis teknikave dhe artizanatit. Më në fund duke udhëhequr Tigi përmes një qasje të shëndetshme hap pas hapi në transformimin e vërtetë dixhital nga 0 në 100.

Fushata E Ndërgjegjësimit Dhe Reklamimit

O3JECT

Fushata E Ndërgjegjësimit Dhe Reklamimit Ndërsa hapësira private do të bëhet një burim i vlefshëm në të ardhmen, nevoja në rritje për të përcaktuar dhe hartuar këtë dhomë është një çështje me rëndësi në epokën e tanishme. O3JECT është e angazhuar të prodhojë dhe reklamojë hapësirën e duhur si një kujtesë estetikisht tërheqëse për një të ardhme të panjohur. Një kub i punuar me dorë, i mbyllur dhe i përçueshëm, i ndërtuar nga parimi i Kafazit Faraday, mishëron materializimin ikonik të një dhome utopike në dukje të reklamuar përmes një modeli gjithëpërfshirës të fushatës.

Projekti I Tipografisë

Reflexio

Projekti I Tipografisë Projekt tipografik eksperimental që ndërthur reflektimin në një pasqyrë me shkronja letre të prera nga një prej boshtit të tij. Rezulton në kompozime modulare që dikur fotografoheshin sugjerojnë imazhe 3D. Projekti përdor kontradiktë magjike dhe vizuale për të kaluar nga gjuha dixhitale në botën analoge. Ndërtimi i shkronjave në një pasqyrë krijon realitete të reja me reflektim, të cilat nuk janë as e vërteta dhe as e pavërteta.

Identiteti I Korporatës

Yanolja

Identiteti I Korporatës Yanolja është platformë nr.1 e informacionit të udhëtimit bazuar në Seul, që do të thotë "Hej, Le të luajmë" në gjuhën koreane. Logotipi është hartuar me shkronja san-serif në mënyrë që të shprehë përshtypje të thjeshtë, praktike. Duke përdorur shkronja të ulëta, mund të japë një imazh të këndshëm dhe ritmik në krahasim me aplikimin e rastit të guximshëm të sipërm. Hapësira midis secilës shkronjë rishikohet në mënyrë të shkëlqyeshme për të shmangur iluzionin optik dhe rriti lexueshmërinë edhe në madhësinë e vogël të logotipit. Zgjodhëm me kujdes ngjyrat e ndritshme dhe të ndritshme të neonit dhe përdorëm kombinime plotësuese për të dhënë imazhe jashtëzakonisht argëtuese dhe të shfaqura.

Libri I Bujqësisë

Archives

Libri I Bujqësisë Libri është kategorizuar në bujqësi, jetesën e njerëzve, bujqësinë dhe anën tjetër, financat bujqësore dhe politikën bujqësore. Me anë të modelimit të kategorizuar, libri është më i kujdesshëm ndaj kërkesës estetike të njerëzve. Për të qenë sa më afër skedarit, u hartua një mbulesë e plotë e librit të mbyllur. Lexuesit mund ta hapin librin vetëm pasi ta shqyejnë. Kjo përfshirje i lejon lexuesit të përjetojnë procesin e hapjes së një skedari. Për më tepër, disa simbole të vjetra dhe të bukura bujqësore si Kodi Suzhou dhe disa tipografi dhe foto të përdorura në epoka të veçanta. Ata ishin rekombinim dhe renditur në kopertinën e librit.