Revista Design
Revista Design
Projekti I Tipografisë

Reflexio

Projekti I Tipografisë Projekt tipografik eksperimental që ndërthur reflektimin në një pasqyrë me shkronja letre të prera nga një prej boshtit të tij. Rezulton në kompozime modulare që dikur fotografoheshin sugjerojnë imazhe 3D. Projekti përdor kontradiktë magjike dhe vizuale për të kaluar nga gjuha dixhitale në botën analoge. Ndërtimi i shkronjave në një pasqyrë krijon realitete të reja me reflektim, të cilat nuk janë as e vërteta dhe as e pavërteta.

Identiteti I Korporatës

Yanolja

Identiteti I Korporatës Yanolja është platformë nr.1 e informacionit të udhëtimit bazuar në Seul, që do të thotë "Hej, Le të luajmë" në gjuhën koreane. Logotipi është hartuar me shkronja san-serif në mënyrë që të shprehë përshtypje të thjeshtë, praktike. Duke përdorur shkronja të ulëta, mund të japë një imazh të këndshëm dhe ritmik në krahasim me aplikimin e rastit të guximshëm të sipërm. Hapësira midis secilës shkronjë rishikohet në mënyrë të shkëlqyeshme për të shmangur iluzionin optik dhe rriti lexueshmërinë edhe në madhësinë e vogël të logotipit. Zgjodhëm me kujdes ngjyrat e ndritshme dhe të ndritshme të neonit dhe përdorëm kombinime plotësuese për të dhënë imazhe jashtëzakonisht argëtuese dhe të shfaqura.

Libri I Bujqësisë

Archives

Libri I Bujqësisë Libri është kategorizuar në bujqësi, jetesën e njerëzve, bujqësinë dhe anën tjetër, financat bujqësore dhe politikën bujqësore. Me anë të modelimit të kategorizuar, libri është më i kujdesshëm ndaj kërkesës estetike të njerëzve. Për të qenë sa më afër skedarit, u hartua një mbulesë e plotë e librit të mbyllur. Lexuesit mund ta hapin librin vetëm pasi ta shqyejnë. Kjo përfshirje i lejon lexuesit të përjetojnë procesin e hapjes së një skedari. Për më tepër, disa simbole të vjetra dhe të bukura bujqësore si Kodi Suzhou dhe disa tipografi dhe foto të përdorura në epoka të veçanta. Ata ishin rekombinim dhe renditur në kopertinën e librit.

Marka

Co-Creation! Camp

Marka Kjo është dizajni dhe marka e logos për ngjarjen "Co-Creation! Camp", për të cilën njerëzit flasin për rigjallërimin lokal për të ardhmen. Japonia është përballur me çështje sociale të pashembullt siç janë lindja e ulët, plakja e popullsisë ose shpopullimi i rajonit. "Co-Creation! Camp" ka krijuar për të shkëmbyer informacionin e tyre dhe për të ndihmuar njëri-tjetrin përtej problemeve të ndryshme për njerëzit e përfshirë në industrinë e turizmit. Ngjyra të ndryshme simbolizohen vullneti i secilit person, dhe kjo çoi shumë ide dhe prodhoi më shumë se 100 projekte.

Paketimi I Karameleve

5 Principles

Paketimi I Karameleve 5 Parimet është një seri paketimesh karamele dhe të pazakonshme me karamele. Rrjedh nga vetë kultura moderne pop, kryesisht kultura e pop-it në internet dhe memet e internetit. Everydo dizajn i paketave përfshin një karakter të thjeshtë të dallueshëm, njerëzit mund të lidhen me (Njeriu i Muskujve, Macja, Dashnorët dhe kështu me radhë), dhe një seri prej 5 citate të shkurtra frymëzuese ose qesharake rreth tij (pra emri - 5 Parime). Shumë citate kanë gjithashtu disa referenca pop-kulturore në to. Shtë e thjeshtë në prodhim por paketim vizualisht unik dhe është e lehtë për tu zgjeruar si seri

Logo

N&E Audio

Logo Gjatë procesit të rikrijimit të logos N&E, N, E përfaqëson emrin e themeluesve Nelson dhe Edison. Pra, ajo integroi karakteret e N&E dhe formën e valës së zërit për të krijuar një logo të re. Handfrafted HiFi është një ofrues i shërbimeve unike dhe profesionale në Hong Kong. Ajo priste të paraqiste një markë profesionale të nivelit të lartë dhe të krijojë një tregues mjaft të rëndësishëm për industrinë. Ajo shpreson që njerëzit të kuptojnë se çfarë do të thoshte logo kur e shikojnë. Cloris tha se sfida e krijimit të logos është se si ta bëni më të lehtë njohjen e personazheve të N dhe E pa përdorur grafika shumë të komplikuara.