Revista Design
Revista Design
Kompleksi I Mikpritjes

Serenity Suites

Kompleksi I Mikpritjes Serenity Suites shtrihen në vendbanimin Nikiti, Sithonia në Chalkidiki, Greqi. Kompleksi përbëhet nga tre njësi me njëzet apartamente dhe një pishinë. Njësitë e ndërtimit shënojnë një formë të thellë të horizontit hapësinor ndërsa ofrojnë pamje optimale drejt detit. Pishina është thelbi midis akomodimit dhe komoditeteve publike. Kompleksi i mikpritjes përbën një pikë referimi në zonë, si një predhë ekstroverte me cilësi të brendshme.

Sterilizuesi Uv

Sun Waves

Sterilizuesi Uv SunWaves është një sterilizues i aftë për të eliminuar mikrobet, mykun, bakteret dhe viruset në vetëm 8 sekonda. Projektuar për të zbërthyer ngarkesën bakteriale të pranishme në sipërfaqe të tilla si filxhanë kafeje ose pjata. SunWaves u shpik duke pasur parasysh gjendjen e vitit COVID-19, për t'ju ndihmuar të shijoni në mënyrë të sigurt një gjest si të pini çaj në kafene. Mund të përdoret si në ambientin profesional ashtu edhe në atë shtëpiak sepse me një gjest të thjeshtë sterilizohet në një kohë shumë të shkurtër përmes një drite UV-C që ka jetëgjatësi dhe mirëmbajtje minimale, duke ndihmuar gjithashtu në reduktimin e materialit të disponueshëm.

Çmim

Nagrada

Çmim Ky dizajn është realizuar për të kontribuar në normalizimin e jetës gjatë izolimit, si dhe për të krijuar një çmim special për fituesit e turneve online. Dizajni i çmimt përfaqëson transformimin e një pengu në një mbretëreshë, si një njohje e përparimit të lojtarit në shah. Çmimi përbëhet nga dy figura të sheshta, Mbretëresha dhe Pengu, të cilat futen në njëra-tjetrën për shkak të vrimave të ngushta që formojnë një filxhan të vetëm. Dizajni i çmimt është i qëndrueshëm falë çelikut inox dhe është i përshtatshëm për t'u transportuar te fituesi me postë.

Varëse Rrobash

Linap

Varëse Rrobash Kjo varëse rrobash elegante ofron zgjidhje për disa nga problemet më të mëdha - vështirësinë e futjes së rrobave me jakë të ngushtë, vështirësinë e varjes së të brendshmeve dhe qëndrueshmërinë. Frymëzimi për dizajnin erdhi nga kapësja e letrës, e cila është e vazhdueshme dhe e qëndrueshme, dhe formësimi dhe zgjedhja përfundimtare e materialit u bë falë zgjidhjeve të këtyre problemeve. Rezultati është një produkt i shkëlqyer që lehtëson jetën e përditshme të përdoruesit fundor dhe gjithashtu një aksesor i këndshëm i një dyqani butik.

Mbrojtësi I Ekranit Të Lojërave Celulare

Game Shield

Mbrojtësi I Ekranit Të Lojërave Celulare Mburoja e Lojës së Monifilm është një Mbrojtës i Ekranit me Xham të Temperuar 9H i krijuar për ERA të Pajisjeve Mobile 5G. Është optimizuar për shikim intensiv dhe të zgjatur të ekranit me një butësi ultra ekrani me vrazhdësi vetëm 0,08 mikrometra, që përdoruesi të rrëshqasë dhe të prekë me shpejtësi dhe saktësi optimale, duke e bërë atë ideal për lojëra celulare dhe argëtim. Ai siguron gjithashtu një qartësi të ekranit të transmetencës 92,5 për qind me Zero Red Sparkling dhe veçori të tjera të mbrojtjes së syve si Drita Anti Blu dhe Anti-Shkëlqim për rehati shikimi për një kohë të gjatë. Game Shield mund të bëhet si për telefonat Apple iPhone ashtu edhe për telefonat Android.

Medaljet E Vrapuesit

Riga marathon 2020

Medaljet E Vrapuesit Medalja e 30-vjetorit të Kursit Ndërkombëtar të Maratonës në Rigë ka një formë simbolike që lidh dy urat. Imazhi pafundësisht i vazhdueshëm i përfaqësuar nga sipërfaqja e lakuar 3D është projektuar në pesë madhësi sipas kilometrazhit të medaljes, si maratonë e plotë dhe gjysmë maratonë. Përfundimi është prej bronzi mat, dhe në pjesën e pasme të medaljes është gdhendur emri i turneut dhe kilometrazhi. Shiriti është i përbërë nga ngjyrat e qytetit të Rigës, me gradacione dhe modele tradicionale letoneze në modele bashkëkohore.