Revista Design
Revista Design
Rast Laptop

Olga

Rast Laptop Një rast laptopi me rrip special dhe forconi një sistem tjetër rastesh. Për materialin mora lëkure të ricikluar. Ekzistojnë disa ngjyra nga të cilat të gjithë mund të marrin vetë. Qëllimi im ishte të bëja një rast laptop, interesant, interesant, ku mund të kontrolloni lehtësisht sistemin e kujdesit dhe ku mund të lidhni një rast tjetër nëse duhet të merrni me vete kompjuterin e librit Pro dhe Ipad ose mini Ipad. Ju mund të mbani ombrellë ose një gazetë nën rastin me ju. Rast lehtësisht i ndryshueshëm për çdo ditë kërkesë.

Mushama

UMBRELLA COAT

Mushama Ky mushama është një kombinim i një pallto shiu, një çadre dhe pantallona të papërshkueshëm nga uji. Në varësi të kushteve të motit dhe sasisë së shiut mund të rregullohet në nivele të ndryshme të mbrojtjes. Karakteristika e tij unike është se kombinon mushama dhe ombrellë në një artikull. Me "mushama e ombrellës" duart tuaja janë të lira. Gjithashtu, mund të jetë perfekt për aktivitete sportive si ngasja e biçikletës. Përveç kësaj në një rrugë të mbushur me njerëz ju nuk përplaseni me çadra të tjera pasi kapuçja e çadrës shtrihet mbi shpatullat tuaja.

Unaza

Doppio

Unaza Kjo është një xhevahir emocionues i natyrës mistike. “Doppio”, në formën e tij spirale, udhëton në dy drejtime që simbolizojnë kohën e burrave: të kaluarën dhe të ardhmen e tyre. Ajo mbart argjendin dhe arin që paraqesin zhvillimin e virtyteve të shpirtit njerëzor përgjatë historisë së tij në Tokë.

Unaza Dhe Varëse

Natural Beauty

Unaza Dhe Varëse Koleksioni Bukuria Natyrore u krijua si një haraç për pyllin e Amazonës, trashëgimi jo vetëm për Brazilin, por për të gjithë botën. Kjo koleksion bashkon bukurinë e natyrës me sensualitetin e kthesave femërore ku forma e bizhuterisë dhe përkëdhel trupin e gruas.

Gjerdan

Sakura

Gjerdan Gjerdanja është shumë fleksibël dhe është bërë nga copa të ndryshme të bashkuara pa probleme së bashku për të kaskaduar bukur në zonën e qafës së grave. Lulet e qendrës në anën e djathtë rrotullohen dhe ekziston një lejim për të përdorur pjesën e majtë më të shkurtër të gjerdanit veçmas si karficë karrige. Gjerdanja është shumë e lehtë duke pasur parasysh formën 3D dhe kompleksitetin e pjesës. Pesha bruto për të është 362.50 gram e bërë është 18 karat, me 518,75 karat guri dhe diamante

Foulard Mëndafshi

Passion

Foulard Mëndafshi "Pasioni" është një nga objektet e "Regards". Shishe shaminë mëndafshi në një shesh xhepi ose kornizë atë si vepër arti dhe bëje që të zgjasë gjatë gjithë jetës. Likeshtë si një lojë - çdo objekt ka më shumë se një funksion. "Regards" mishërojnë një lidhje të butë midis zanateve të vjetra dhe objekteve moderne të projektimit. Do dizajn është një art unik i artit dhe tregon një histori të ndryshme. Imagjinoni një vend ku çdo detaj i vogël tregon një histori, ku cilësia është një vlerë e jetës, dhe luksi më i madh është të qenit i vërtetë për veten tuaj. Kjo është ajo ku "Regards" ju takon. Lëreni artin t'ju takojë dhe plakeni me ju!