Revista Design
Revista Design
Shtëpi Zbavitëse Për Fëmijë

Fun house

Shtëpi Zbavitëse Për Fëmijë Ky model ndërtimi është që fëmijët të mësojnë dhe të luajnë, që është një shtëpi plotësisht Argëtuese nga një baba super. Designer kombinoi materiale të shëndetshme dhe forma të sigurisë për të bërë një hapësirë të mrekullueshme dhe interesante. Ata u përpoqën të krijojnë një shtëpi të rehatshme dhe të ngrohtë për fëmijë, dhe u përpoqën të intensifikojnë marrëdhëniet prindër-fëmijë. Klienti i tha projektuesit të arrijë 3 qëllime, të cilat ishin: (1) materiale natyrore dhe të sigurisë, (2) i bëjnë fëmijët dhe prindërit të lumtur dhe (3) hapësirë të mjaftueshme për ruajtje. Designer gjeti një metodë të thjeshtë dhe të qartë për të arritur qëllimin, që është shtëpia, fillimi i hapësirës së fëmijëve.

Shtëpia E Brendshme

Spirit concentration

Shtëpia E Brendshme Cila është hapësira për një shtëpi? Designer beson se dizajni vjen nga kërkesat e pronarit, duke arritur shpirtin në hapësirë. Prandaj, stilisti lundroi qëllimin e tyre të hapësirës nga çifti bukuroshe. Të dy pronarët i duan materialet dhe zgjidhjen e projektimit në lidhje me kulturën japoneze. Për përfaqësimin e kujtimeve midis mendjeve të tyre, ata vendosën të përdorin cilësi të ndryshme të drurit për të krijuar një shtëpi shpirti. Si pasojë, ata përbënin 3 qëllime konsensuale të kësaj shtëpie ideale, të cilat ishin (1) atmosferë qetësie, (2) hapësira publike fleksibël dhe simpatike, dhe (3) hapësira private të rehatshme dhe të padukshme.

Shtëpi Për Kujtime

Memory Transmitting

Shtëpi Për Kujtime Kjo shtëpi përcjell imazhet e shtëpisë nga trarët e drurit dhe pirgun e mprehtë të tullave të bardha. Drita shkon nga hapësirat e tullave të bardha rreth shtëpisë, duke krijuar një atmosferë të veçantë për klientin. Projektuesi përdor disa metoda për të zgjidhur kufizimet e kësaj ndërtese për kondicionerët dhe hapësirat e ruajtjes. Gjithashtu, përzieni materialet me kujtesën e klientit dhe paraqisni një estetikë të ngrohtë dhe elegante përmes strukturës, duke lidhur stilin unik të kësaj shtëpie.

Shtëpia E Brendshme

Seamless Blank

Shtëpia E Brendshme Kjo është një shtëpi për të paraqitur stilin e jetës unike të zonjën, e cila është një stilist grafik dhe shtëpia e një sipërmarrësi. Dizajneri paraqet materiale natyrore për të ilustruar preferencat e zonjës dhe për të ruajtur hapësirat boshe për të mbushur gjërat e anëtarit të familjes. Kuzhina është qendra e shtëpisë, e krijuar posaçërisht një pamje për zonjën dhe sigurohuni që prindërit të mund ta shohin kudo. Shtëpia e pajisur me parket pa pllaka të granitit të bardhë, pikturë minerale italiane, xhami transparent, dhe veshje pluhuri të bardhë për të zbuluar detajet elegante të materialeve.

Shtëpia E Brendshme

Warm loft

Shtëpia E Brendshme Një shtëpi me stil industrial me materiale të ngrohta. Kjo shtëpi përgatit disa funksione për klientët për të promovuar cilësitë e jetës. Projektuesi u përpoq të lidh tubat në secilën hapësirë dhe tuba të kombinuar prej druri, çeliku dhe ENT për të ilustruar historinë e jetës së klientëve. Jo njëlloj me stilin e zakonshëm industrial, kjo shtëpi fut vetëm disa ngjyra dhe përgatit shumë hapësira për ruajtje.

Karrige

Ydin

Karrige Stivani Ydin mund të montohet vetë, pa përdorur mjete speciale, falë një sistemi të thjeshtë ndërlidhës. 4 këmbët identike nuk vendosen në rend të veçantë dhe sedilja e betonit, duke vepruar si gur themeli, mban gjithçka në vend. Këmbët bëhen me dru skrapi të ardhur nga një prodhues shkallësh, të përpunuara lehtësisht duke përdorur teknika tradicionale të përpunimit të drurit dhe më në fund vajosura. Vendi është formuar thjesht në një Betoni të qëndrueshëm të mbështjellë me fibra UHP. Vetëm 5 pjesë të shkëputura për të qenë të paketuara dhe të gatshme për t'u dërguar klientëve përfundimtarë, është një tjetër argument i qëndrueshmërisë.