Revista Design
Revista Design
Reklamimi

Insect Sculptures

Reklamimi Do copë u krijua me dorë për të krijuar skulptura të insekteve të frymëzuara nga mjediset e tyre dhe ushqimi që hanin. Punimi i artit u përdor si një thirrje për të vepruar përmes Uebfaqes Doom gjithashtu të identifikojë dëmtuesit specifikë shtëpiak. Elementët e përdorur për këto skulptura janë buruar nga kantieret e plehrave, mbeturinat e plehrave, shtretërit e lumenjve dhe super tregjet. Sapo u mblodhën secili insekt, ata u fotografuan dhe u rivendosën në Photoshop.

Akullore

Sister's

Akullore Kjo Paketim është krijuar për Kompaninë Akullore të Motrave. Ekipi i projektimit është përpjekur të përdorë tre zonja, të cilat ju kujtojnë prodhuesit e këtij produkti, në formën e ngjyrave të lumtura që vijnë nga shija e secilës akullore. Në çdo aromë të dizajnit, forma pf akullore përdoret si flokët e personazhit, e cila paraqet një imazh interesant dhe të ri të paketimit të akullores. Ky dizajn, në formën e tij të re, ka tërhequr shumë vëmendjen midis konkurrentëve të tij dhe ka pasur shitje të larta. Dizajni përpiqet të krijojë paketim origjinal dhe krijues.

Shishja

Herbal Drink

Shishja Baza e konceptit të tyre është një element emocional. Koncepti i zhvilluar i emërtimit dhe dizajnit ka për qëllim ndjenjat dhe emocionet e klientit, ato shërbejnë për qëllim të ndalimit të personit menjëherë pranë raftit të nevojshëm dhe t'i bëjnë ata të zgjedhin atë nga shumica e markave të tjera. Paketa e tyre shpreh efektet e ekstrakteve të planeve, modelet shumëngjyrësh të shtypura drejtpërdrejt në shishe prej porcelani të bardhë që ngjajnë në formën e luleve. Ai vizualisht thekson imazhin e produktit natyror.

Vera Mund Të

Essenzza

Vera Mund Të Dizajni i verës, është vendi i origjinës dhe qyteti ka qenë shumë vëmendje. Kërkoni në piktura miniaturë dhe tradicionale. Motivet e vlefshme zbuluan se për të arritur qëllimin, kjo do të thotë se ndërsa dizajni tradicional i shishes së verës ishte shumë i efektshëm. Motiv që u përdor në modelim, arabesques.Ata motive të vizatuara nga piktura iraniane e llakuar. Dizajni përpiqet të krijojë dizajne origjinale dhe krijuese dhe përpiqet të krijojë dizajn me një kuptim të brendshëm, dhe të mbajë një mesazh të rëndësishëm.

Paketimi I Lëngut

Pure

Paketimi I Lëngut Baza e konceptit të Lëngut të Pastër është një element emocional. Koncepti i zhvilluar i emërtimit dhe dizajnit ka për qëllim ndjenjat dhe emocionet e klientit, ato shërbejnë për qëllim të ndalimit të personit menjëherë pranë raftit të nevojshëm dhe t'i bëjnë ata të zgjedhin atë nga shumica e markave të tjera. Paketa shpreh efektet e ekstrakteve të frutave, modelet shumëngjyrëshe të shtypura drejtpërdrejt në një shishe qelqi që ngjason në formën e frutave. Ai vizualisht thekson imazhin e produkteve natyrore.

Tryeza E Kafesë

Cube

Tryeza E Kafesë Dizajni u frymëzua nga skulpturat gjeometrike të Golden Ratio dhe Mangiarotti. Forma është interaktive, duke i ofruar përdoruesit kombinime të ndryshme. Dizajni përbëhet nga katër tavolina kafeje me madhësi të ndryshme dhe një tufë e rreshtuar rreth formës së kubit, e cila është një element ndriçimi. Elementet e dizajnit janë multifunksionale për të përmbushur nevojat e përdoruesit. Produkti prodhohet me materiale Corri dhe kompensatë.