Revista Design
Revista Design
Mobilje Organike Dhe Skulptura

pattern of tree

Mobilje Organike Dhe Skulptura Një propozim i ndarjes që përdorin pjesët halore në mënyrë joefikase; domethënë, pjesa më e hollë e gjysmës së sipërme të trungut dhe pjesa me formë të çrregullt të rrënjëve. I kushtova vëmendje unazave vjetore organike. Modelet organike të mbivendosura të ndarjes krijuan një ritëm të rehatshëm në një hapësirë inorganike. Me produktet e lindura nga ky cikël materiali, drejtimi organik hapësinor bëhet një mundësi për konsumatorin. Për më tepër, veçantia e secilit produkt u jep atyre një vlerë shumë më të lartë.

Lodra

Movable wooden animals

Lodra Lodrat e larmisë së kafshëve po lëvizin me mënyra të ndryshme, të thjeshta por argëtuese. Format abstrakte të kafshëve thithin fëmijët për të imagjinuar. Ka 5 kafshë në grup: Derri, Duck, Giraffe, kërmilli dhe Dinosauri. Koka e Duck lëviz nga e djathta në të majtë kur e kap nga tavolina, duket se të thotë "JO" për ju; Koka e gjirafës mund të lëvizë nga lart e poshtë; Hunda e derrit, kokat e kërmillit dhe Dinosaurit lëvizin nga brenda në jashtë kur i ktheni bishtat. Të gjitha lëvizjet i bëjnë njerëzit të buzëqeshin dhe i shtyjnë fëmijët të luajnë në mënyra të ndryshme, si tërheqja, shtytja, kthimi etj.

Kafe Universiteti

Ground Cafe

Kafe Universiteti Kafeja e re Gr Ground ’shërben jo vetëm për krijimin e kohezionit shoqëror midis fakulteteve dhe studentëve të shkollës inxhinierike, por edhe për të inkurajuar ndërveprimin midis dhe ndërmjet anëtarëve të departamenteve të tjera të Universitetit. Në hartimin tonë, ne angazhuam vëllimin e papjekur të derdhur të betonit të një dhome të ish-seminareve duke shtruar një paletë dërrasash arre, alumini të shpuar dhe shpërtheu pluhurin mbi muret, dyshemenë dhe tavanin e hapësirës.

Lodra Prej Druri Të Luajtshme, Të Luajtshme

Tumbler" Contentment "

Lodra Prej Druri Të Luajtshme, Të Luajtshme Si të keni një ylber? Si të përqafoni një erë verore? Jam prekur gjithmonë nga disa gjëra delikate dhe ndihem shumë e kënaqur dhe e lumtur. Si të ruani dhe si të zotëroni? Mjaft është po aq mirë sa festa. Do të doja të formoja llojet e ndryshme të materialeve në një mënyrë të thjeshtë dhe qesharake. Lërini fëmijët të luajnë me ta për të njohur botën fizike, të stimulojnë imagjinatën e tyre dhe t'i ndihmojnë ata të kuptojnë mjedisin e tyre përreth.

Këpucët Luksoze

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Këpucët Luksoze Linja e "xhevahireve sandale / në formë" të Gianluca Tamburini, e quajtur Conspiracy, u themelua në vitin 2010. Këpucët e konspiracionit kombinojnë me lehtësi teknologjinë dhe estetikën. Takat dhe thembra janë bërë nga materiale të tilla si alluminium i lehtë dhe titan, të cilat hidhen në forma skulpturale. Silueta e këpucëve theksohet më pas nga gurët gjysëm / të çmuar dhe zbukurimet e tjera të lavdishme. Teknologjia e lartë dhe materialet prerëse formojnë një skulpturë moderne, duke pasur formën e një sandale, por ku prekja dhe përvoja e mjeshtrit të aftë italianë janë ende të dukshme.

Djep, Karrige Lëkundëse

Dimdim

Djep, Karrige Lëkundëse Lisse Van Cauwenberge e krijoi këtë një nga një zgjidhje të llojeve shumë funksionale që shërben si karrige lëkundëse dhe gjithashtu si djep kur bashkohen dy karriget e Dimdim. Secila prej karrigeve lëkundëse është e përbërë nga druri me mbështetëse çeliku dhe përfunduar në një rimeso arre. Dy karrige mund të montohen tek njëra-tjetra me ndihmën e dy kapëseve të fshehura poshtë sediljes për të formuar një djep foshnje.