Revista Design
Revista Design
Elektrik-Trike Urbane

Lecomotion

Elektrik-Trike Urbane Të dy miqësore me mjedisin dhe inovator, LECOMOTION E-trike është një biçikletë me ndihmë elektrike që u frymëzua nga karrocat e blerjeve të fole. LECOMOTION E-trikes janë krijuar për të punuar si pjesë e një sistemi të ndarjes së biçikletave urbane. Projektuar gjithashtu për të fole brenda njëri-tjetrit në një linjë për ruajtje kompakte dhe për të lehtësuar mbledhjen dhe lëvizjen shumë në një kohë përmes një dere të lëkundur të pasme dhe një grupi të lëvizshëm të fiksimit. Ofrohet asistencë për pedalimin. Mund ta përdorni si biçikletë normale, me ose pa baterinë mbështetëse. Transporti gjithashtu lejonte transportimin e 2 fëmijëve ose një të rritur.

Shkrimi

commod – Feines in Holz

Shkrimi "Mall" është i specializuar në punën e brendshme. E vërtetë për moton "mall i mirë prej druri", kompania realizon projekte banimi veçanërisht ekskluzive. Shkrimi ishte për të përmbushur këtë kërkesë. Një plan urbanistik i zvogëluar por i këndshëm është realizuar duke përdorur ngjyra veçanërisht të përziera. Shkrimi pasqyron stilin e firmës, si dhe ideologjinë e saj për të përdorur vetëm materialin më të çmuar: Gazeta është bërë prej 100 përqind pambuku, zarfat e rimeso prej druri të vërtetë. Kartat e biznesit "mishërojnë" sloganin e kompanive duke krijuar një dhomë 3-dimensionale që përmban produkte tipike prej druri.

Copëza Letre

HandiShred

Copëza Letre HandiShred është një copëzues portativ letre manual nuk kërkon burim të jashtëm energjie. Isshtë projektuar i vogël dhe mjeshtërisht, në mënyrë që ta vendosni në tavolinën tuaj, brenda një sirtari ose çantë që mund të hyni lehtë dhe të copëtoni dokumentin tuaj të rëndësishëm në çdo kohë, në çdo vend. Ky shredder i dobishëm funksionon shkëlqyeshëm për të prishur ndonjë dokument ose dëftesë për të siguruar që informacioni privat, konfidencial dhe çdo informacion personal mbahet i sigurt në çdo kohë.

Tabela E Ndërveprimit

paintable

Tabela E Ndërveprimit Paintable është një tabelë shumëfunksionale për të gjithë, mund të jetë një tryezë e zakonshme, një tryezë vizatimi ose një instrument muzikor. Ju mund të përdorni lloje të ndryshme ngjyrash për të pikturuar në sipërfaqen e tryezës për të krijuar muzikë me miqtë ose familjarët tuaj, dhe sipërfaqja do të transferojë vizatimin për t'u bërë melodi nga sensorët e ngjyrave. Ekzistojnë dy mënyra vizatimi, vizatimi krijues dhe vizatimi i notave muzikore, fëmijët mund të vizatojnë gjithçka që dëshirojnë të krijojnë muzikë të rastit ose të përdorin rregullin që ne hartojmë për të mbushur ngjyrën në pozicionin specifik për të bërë rimë çerdhe.

Për Biseda Pa Duar

USB Speaker and Mic

Për Biseda Pa Duar Altoparlanti & Micro USB DIXIX është dizajnuar që të funksionojë. Altoparlanti është ideal për biseda pa duar përmes internetit, mikrofoni ka të drejtë përballë jush për të transmetuar qartë zërin tuaj tek marrësi dhe folësi do të lëshojë zërin nga personi me të cilin po komunikoni.

Tryeza, Treshe, Bazamenti

Trifold

Tryeza, Treshe, Bazamenti Forma e Trifoldit informohet nga një kombinim i sipërfaqeve trekëndore dhe një sekuencë unike e palosshme. Ka një model minimalist por kompleks dhe skulptural, nga çdo këndvështrim zbulon një përbërje unike. Dizajni mund të shkallëzohet për t'iu përshtatur qëllimeve të ndryshme pa kompromentuar integritetin e tij strukturor. Trifold është një vitrinë e metodave të fabrikimit dixhital dhe përdorimi i teknologjive të reja prodhuese si robotika. Procesi i prodhimit është zhvilluar në bashkëpunim me një kompani të trillimit robotik të specializuar në metalet e palosshme me robotë me 6 boshte.