Revista Design
Revista Design
Karficë Zbukurimi

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Karficë Zbukurimi Karakteri dhe forma e jashtme e një lënde lejojnë të ndryshojnë modelin e ri të një stoli. Në natyrën e gjallë një periudhë ndryshon në një tjetër. Pranvera pason dimrin dhe mëngjesi vjen pas natës. Ngjyrat gjithashtu ndryshojnë, si dhe atmosfera. Ky parim i zëvendësimit, alternimi i pamjeve është sjellë përpara në zbukurimet e «Asia Metamorphosis», koleksion ku dy gjendje të ndryshme, dy imazhe të pakufizuara reflektohen në një objekt. Elementet e luajtshëm të konstruksionit bëjnë të mundur ndryshimin e karakterit dhe pamjes së stoli.

Grumbullimi I Make-Up

Kjaer Weis

Grumbullimi I Make-Up Dizajni i linjës së kozmetikës Kjaer Weis distilon bazat e përbërjes së grave në tre fushat thelbësore të aplikimit: buzët, faqet dhe sytë. Ne hartuam kompakte në formë për të pasqyruar tiparet që do të përdoren për të përmirësuar: të pakta dhe të gjata për buzët, të mëdha dhe katrore për faqe, të vogla dhe të rrumbullakëta për sytë. Në mënyrë të prekshme, kompaktet kthehen me një lëvizje anësore inovative, duke dalë jashtë si krahët e një fluture. Krejtësisht i rimbushshëm, këto kompakte janë qëllimisht të ruajtura sesa riciklohen.

Ora Analoge

Kaari

Ora Analoge Ky dizajn bazohet në një mekanizëm analoge standar 24h (dora gjysmë e shpejtë e orës). Ky model është i pajisur me dy prerje vdesin në formë harku. Përmes tyre, duart e orës dhe minutës së kthimit mund të shihen. Dora e diskut (disku) është e ndarë në dy segmente me ngjyra të ndryshme që, rrotulluese, tregojnë kohën e AM ose PM në varësi të ngjyrës që fillon të jetë e dukshme. Dora e minutës është e dukshme përmes harkut më të madh të rrezes dhe përcakton se cila slot minutë korrespondon me numrat 0-30 minuta (të vendosura në rrezen e brendshme të harkut) dhe slotën 30-60 minuta (e vendosur në rrezen e jashtme).

Bukë Moderne E Veshjes

Le Maestro

Bukë Moderne E Veshjes Le Maestro revolucionarizon këpucën e fustanit duke përfshirë një 'thembër matricë' të titaniumit me lazer të drejtpërdrejtë me lazer metalik. 'Thembra e matricës' zvogëlon masën vizuale të seksionit të thembra dhe tregon integritetin strukturor të këpucëve të veshjes. Për të plotësuar vampën elegante, lëkura me drithëra të lartë përdoret për dizajnin e veçantë asimetrik të sipërm. Integrimi i seksionit të thembra në pjesën e sipërme tani është i përbërë në një siluetë të hijshme dhe të rafinuar.

Marka Kërkimore

Pain and Suffering

Marka Kërkimore Ky model eksploron vuajtjet në shtresa të ndryshme: filozofike, sociale, mjekësore dhe shkencore. Nga këndvështrimi im personal që vuajtja dhe dhimbja vijnë në shumë fytyra dhe forma, filozofike dhe shkencore, unë zgjodha humanizimin e vuajtjes dhe dhimbjes si bazën time. Kam studiuar analogjitë midis simbiotikës në natyrë dhe simbiotikës në marrëdhëniet njerëzore dhe nga ky hulumtim krijova karaktere që paraqesin vizualisht marrëdhëniet simbiotike midis vuajtjes dhe vuajtjes dhe midis dhimbjes dhe asaj në dhimbje. Ky model është një eksperiment dhe shikuesi është tema.

Arti Dixhital

Surface

Arti Dixhital Natyra eterike e pjesës krijon diçka të prekshme. Ideja vjen nga përdorimi i ujit si një element për të përcjellë konceptin e sipërfaqes dhe të qenit sipërfaqe. Projektuesi ka një magjepsje për të sjellë në jetë identitetin tonë dhe rolin që ata rreth nesh kanë në atë proces. Për të, ne "sipërfaqemi" kur tregojmë diçka nga vetja.