Revista Design
Revista Design
Karrige

Haleiwa

Karrige Haleiwa endet një bastun prej palme kacavjerrëse të qëndrueshme në kthesa gjithëpërfshirëse dhe hedh një siluetë të veçantë. Materialet natyrore bëjnë homazhe për traditën artizanale në Filipine, riparuar për kohën e tanishme. Paiftohet, ose përdoret si pjesë e deklaratës, shkathtësia e dizajnit e bën këtë karrige të përshtatet me stile të ndryshme. Krijimi i një ekuilibri midis formës dhe funksionit, hirit dhe forcës, arkitekturës dhe dizajnit, Haleiwa është aq i rehatshëm sa është i bukur.

Ri-Markimi I Kompanisë

Astra Make-up

Ri-Markimi I Kompanisë Fuqia e markës qëndron jo vetëm në aftësinë dhe vizionin e saj, por edhe në komunikim. Një katalog i lehtë për t’u përdorur i mbushur me fotografi të produkteve të forta; një uebsajt i orientuar nga konsumatori dhe tërheqës që ofron shërbime on-line dhe një përmbledhje të produkteve të markave. Ne gjithashtu zhvilluam një gjuhë vizuale në përfaqësimin e sensacionit të markës me një stil të modës së fotografisë dhe një linjë komunikimi të freskët në mediat sociale, vendosjen e një dialogu midis kompanisë dhe konsumatorit.

Modelimi I Tipit

Monk Font

Modelimi I Tipit Monk kërkon një ekuilibër midis çiltërsisë dhe lexueshmërisë së serifeve humaniste sans dhe një karakteri më të rregulluar të serifit katror sans. Edhe pse fillimisht ishte dizajnuar si një shkrim latin, u vendos herët që duhej një dialog më i gjerë për të përfshirë një version arab. Si Latinisht ashtu edhe Arabisht na dizajnojnë të njëjtin arsyetim dhe idenë e gjeometrisë së përbashkët. Fuqia e procesit të projektimit paralel lejon që të dy gjuhët të kenë harmoni dhe hir të ekuilibruar. Të dyja arabishtja dhe ajo latine punojnë pa probleme së bashku, duke pasur kundërvajtje, trashësi të rrjedhin dhe forma të lakuara.

Llamba E Detyrave

Pluto

Llamba E Detyrave Plutoni e mban fort fokusin te stili. Cilindri i tij kompakt, aerodinamik, orbitet nga një dorezë elegante e ngritur mbi një bazë të trekëmbëshit të kënduar, duke e bërë më të lehtë pozicionimin me dritën e tij të butë, por të përqendruar me precizion. Forma e saj u frymëzua nga teleskopët, por përkundrazi, kërkon të përqendrohet në tokë në vend të yjeve. E krijuar me shtypje 3D duke përdorur plastikë me bazë misri, është unik, jo vetëm për përdorimin e printerëve 3D në një mënyrë industriale, por edhe miqësore me eko-mjedisin.

Paketim

Winetime Seafood

Paketim Dizajni i paketimit për serinë Winetime Seafood duhet të tregojë freskinë dhe besueshmërinë e produktit, duhet të ndryshojë atë në mënyrë të favorshme nga konkurrentët, të jetë harmonik dhe i kuptueshëm. Ngjyrat e përdorura (blu, të bardha dhe portokalli) krijojnë një kontrast, theksojnë elementë të rëndësishëm dhe reflektojnë pozicionimin e markës. Koncepti i vetëm unik i zhvilluar dallon serinë nga prodhuesit e tjerë. Strategjia e informacionit vizual bëri të mundur identifikimin e larmisë së produkteve të serive, dhe përdorimi i ilustrimeve në vend të fotove e bëri paketimin më interesant.

Llambë

Mobius

Llambë Unaza Mobius jep frymëzim për hartimin e llambëve Mobius. Një shirit llambë mund të ketë dy sipërfaqe të hijes (d.m.th. sipërfaqe të dyanshme), të kundërta dhe të kundërta, të cilat do të plotësojnë kërkesën e gjithanshme të ndriçimit. Forma e saj e veçantë dhe e thjeshtë përmban një bukuri misterioze matematikore. Prandaj, më shumë bukuri ritmike do të sillet në shtëpi në shtëpi.

Designer i ditës

Dizajnerët, artistët dhe arkitektët më të mirë në botë.

Dizajni i mirë meriton njohje të madhe. Do ditë, ne jemi të kënaqur të paraqesin dizajnerë të mahnitshëm të cilët krijojnë dizajne origjinale dhe inovative, arkitekturë të mahnitshme, modë elegant dhe grafikë krijuese. Sot, ne po ju paraqesim një nga projektuesit më të mëdhenj në botë. Kontrolloni një portofol të projektimit fitues të çmimeve sot dhe merrni frymëzimin tuaj të përditshëm të projektimit.