Revista Design
Revista Design
Druri I Misbit Uiski

La Orden del Libertador

Druri I Misbit Uiski Duke u përpjekur të ndërthurë elementet e dallueshme që i referohen emrit të produktit, dizajni përforcon mesazhin që propozon. Ajo transmeton një imazh emocionues dhe intrigues. Ilustrimi i një kondoranti defiant që shfaq krahët e tij, tregon ndjenjën e lirisë, të konjuguar me medalje simetrike dhe sugjeruese, shtuar në një ilustrim në sfond me një peizazh imagjinar i cili sjell në poezi poezinë, krijon një kombinim ideal për të përcjellë mesazhin e kërkuar. Një paletë ngjyra e kthjellët i jep asaj karakteristika ekskluzive dhe përdorimet tipografike i heqin një produkt tradicional dhe historik.

Dizajni I Arkitekturës Shtëpiake

Bienville

Dizajni I Arkitekturës Shtëpiake Logjistika e kësaj familje që punonte kërkonte që ata të ishin në shtëpi për periudha të gjata, të cilat përveç punës dhe shkollës u bënë shkatërruese për shëndetin e tyre. Ata filluan të mendojnë, si shumë familje, qoftë një lëvizje në periferi, shkëmbimi i afërsisë me pajisjet e qytetit për një oborrin e shtëpisë më të madhe për të rritur aksesin në natyrë ishte e nevojshme. Në vend që të largoheshin larg, ata vendosën të ndërtojnë një shtëpi të re që do të rishqyrtojë kufizimet e jetës së shtëpisë në shtëpi në një pjesë të vogël urbane. Parimi organizues i projektit ishte të krijonte sa më shumë hyrje në natyrë nga zonat komunale të jetë e mundur.

Pilulat E Infektuara Me Kanabis

Secret Tarts

Pilulat E Infektuara Me Kanabis Paketimi Secret Tarps është bërë në të ashtuquajturin stil të modernizuar retro / vintage me një ndjenjë të notave të shkollës së vjetër, kështu që një parashikim prekës-farmacist i prek e mban konsumatorin nga shikimi i parë dhe më vonë, ndërsa vëzhgimi i hollësishëm i elementeve kryesore të dizajnit të koduara në një strukturë gjithëpërfshirëse që transferon pikën kryesore të marketingut: ky produkt zhvillohet nga një kompani artizanale-profesioniste e farmacistit dhe përmban recetë të fshehtë të farmacistit të bërë me dorë brenda.

Aplikacioni Celular

Akbank Mobile

Aplikacioni Celular Dizajni i ri i aplikacionit Akbank Mobile ofron një perspektivë të re përsa i përket përvojës bankare sociale, të zgjuar, të vërtetuar dhe të dobishme. Me hartimin e zonës së personalizuar në faqen kryesore, përdoruesit mund të shikojnë njohuri të zgjuara për të lehtësuar jetën e tyre financiare. Gjithashtu, me këtë qasje të re të projektimit, transaksionet tradicionale bankare flasin gjuhën e përdoruesve me vizatimet e figurave të kontaktit, rrjedhjet dhe konceptet e thjeshtuara të veprimeve.

Stërvitje Shishe Uji Silikoni

Happy Aquarius

Stërvitje Shishe Uji Silikoni Gëzuar Ujori është një shishe me ujë të sigurt dhe të mirë për të gjitha moshat. Ajo ka një formë lakim të butë të buzëqeshur të dizajnuar dhe pamje të dyanshme të ngjyrave të njëanshme, duke paraqitur një ndjenjë të re, energjike dhe në modë. Prodhuar nga silikoni 100% i klasës së ushqimit të riciklueshëm, duke mbajtur formën e rangut të temperaturës 220 deg. C deri -40 deg. C, asnjë plastifikues i lëshuar nuk është BPA. Veshja e sipërfaqes me prekje të butë siguron ndjesi të mëndafshtë, të mirë në pritje dhe mbërthim. Pranvera, elasticiteti dhe veçoria e strukturës së uritur lejojnë që shishja të funksionojë si mashtrues dore, si dhe shtangë e lehtë.

Pajisje Hoteliere

Marn

Pajisje Hoteliere Duke pasur frymëzim nga shijet festive të kulturës tradicionale Tainan (një qytet i vjetër në Tajvan plot me trashëgimi kulturore), duke i shndërruar ato në një sërë komoditetesh hoteliere, këto seri ushqimesh festive të njohura gjithmonë për vendasit si "Marn & quot;" do të thotë përmbushje në kulturën kineze; tortë orizi në formë breshkash si sapun dore dhe pjatë sapuni, tortë mungon fasule si tualetin, bajrakun e ëmbël tang të ëmbël si krem dore dhe simite të steamed & amp; Tainan tortë me sheqer kafe Tainan si grup çaji. Trashëgimia e kulturës Tainan mund të jetë e përhapur në botë pasi hoteli është një platformë e bukur për të promovuar kulturën lokale.