Revista Design
Revista Design
Vendosur Gjerdan Dhe Vathë Të Vendosur

Ocean Waves

Vendosur Gjerdan Dhe Vathë Të Vendosur Gjerdanja e valëve oqeanike është një pjesë e bukur e bizhuteri bashkëkohore. Frymëzimi themelor i dizajnit është oqeani. It'sshtë gjerësia, gjallëria dhe pastërtia janë elementët kryesorë të parashikuar në gjerdan. Dizajneri ka përdorur një ekuilibër të mirë blu dhe të bardhë për të paraqitur një vizion të valëve të spërkatjes së oqeanit. Isshtë punuar me dorë në ari të bardhë 18K dhe e zbukuruar me diamante dhe safir blu. Gjerdanja është mjaft e madhe por delikate. Isshtë krijuar për të përputhur me të gjitha format e veshjeve, por është më e përshtatshme për t'u çiftuar me një qafë që nuk do të mbivendoset.

Ekspozitë

City Details

Ekspozitë Vitrina e zgjidhjeve të projektimit për elementët hardscape Detajet e qytetit u mbajtën nga tetori, 3 deri në tetor, 5 2019 në Moskë. Konceptet e avancuara të elementeve hardscape, fusha sportive dhe lojërash, zgjidhje ndriçimi dhe objekte funksionale të artit urban u prezantuan në një sipërfaqe prej 15 000 metra katrorë. Një zgjidhje inovative u përdor për të organizuar zonën e ekspozitës, ku në vend të madje rreshtave të kabinave të ekspozuesve u ndërtua modeli i punës i miniaturës së qytetit me të gjithë përbërësit e veçantë, siç janë: sheshi i qytetit, rrugët, një kopsht publik.

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Zyra e arkitekturës zvicerane Evolution Design në partneritet me arkitekturën ruse të arkitekturës T + T Architects ka projektuar një atrium të gjerë shumëfunksional në selinë e re të korporatave të Sberbank në Moskë. Dita e përmbytur e atriumit ka hapësira të larmishme kurorëzimesh dhe një bar kafeje, me dhomën e mbledhjes në formë diamanti të pezulluar si pikën kryesore të oborrit të brendshëm. Reflektimet e pasqyrës, fasada e brendshme me xham dhe përdorimi i bimëve shtojnë ndjenjën e hapësirës dhe vazhdimësisë.

Dizajni I Zyrës

Puls

Dizajni I Zyrës Ndërmarrja inxhinierike gjermane Puls u zhvendos në ambiente të reja dhe e shfrytëzoi këtë mundësi për të vizualizuar dhe stimuluar një kulturë të re bashkëpunimi brenda kompanisë. Dizajni i ri i zyrave po sjell një ndryshim kulturor, me skuadrat që raportojnë një rritje të konsiderueshme në komunikimin e brendshëm, veçanërisht midis kërkimit dhe zhvillimit dhe departamenteve të tjera. Kompania ka parë gjithashtu një rritje në takime joformale spontane, që dihet se është një nga treguesit kryesorë të suksesit në kërkimin dhe inovacionin e zhvillimit.

Ndërtesa E Banimit

Flexhouse

Ndërtesa E Banimit Flexhouse është një shtëpi me një familje në Liqenin e Cyrihut në Zvicër. E ndërtuar në një truall trekëndësh sfidues, të shtrydhur midis linjës hekurudhore dhe rrugës hyrëse lokale, Flexhouse është rezultat i tejkalimit të shumë sfidave arkitektonike: distanca kufitare kufizuese dhe vëllimi i ndërtesës, forma trekëndore e truallit, kufizimet në lidhje me lokalin lokal. Ndërtesa që rezulton me muret e saj të gjerë të qelqit dhe një fasadë të bardhë si fjongo është aq e lehtë dhe e lëvizshme në pamje sa ngjan me një anije futuriste që ka lundruar nga liqeni dhe e gjeti veten një vend të natyrshëm për tu hedhur.

6280.ch Qendër Kurorkie

Novex Coworking

6280.ch Qendër Kurorkie Vendosur në mes maleve dhe liqeneve në Zvicrën piktoreske qendrore, 6280.ch qendër kurorëzimi është një përgjigje ndaj nevojës në rritje për hapësira pune fleksibël dhe të arritshme në zonat rurale të Zvicrës. Ajo u ofron freelancer të vendit dhe bizneseve të vogla një hapësirë pune bashkëkohore me të brendshme që tërheq frymëzim nga vendet e vendosjes bucolike dhe bëjnë homazhe për të kaluarën e saj industriale, ndërsa përqafojnë fort natyrën e jetës së punës të shekullit 21.

Legjenda e dizajnit të ditës

Dizajnerët legjendarë dhe veprat e tyre fituese të çmimeve.

Legends Design janë dizajnerë jashtëzakonisht të famshëm, të cilët e bëjnë Botën tonë një vend më të mirë me modelet e tyre të mira. Zbuloni stilistët legjendar dhe modelet e tyre inovative të produkteve, veprat origjinale të artit, arkitekturën krijuese, modelet e pazgjidhura të modës dhe strategjitë e dizajnit. Shijoni dhe eksploroni veprat origjinale të projektimit të stilistëve, artistëve, arkitektëve, inovatorëve dhe markave në të gjithë botën. Frymëzohuni nga modelet krijuese.