Revista Design
Revista Design
Stooli I Petëzuar I Bambu

Kala

Stooli I Petëzuar I Bambu Kala, një stool i bërë në bambu të petëzuar me një mekanizëm tërheqës në boshtin qendror. Duke marrë strukturën e ombrellës prej letre vaji si frymëzim të saj, rripi i petëzuar me bambu ishte nxehtësia e pjekur dhe fiksimi i fiksimeve në mykun e drurit që përkuleshin në formë, duke treguar thjeshtësinë e tij dhe simpatik oriental. Shtë interesante elasticiteti i strukturës së laminuar bambu të projektuar dhe mekanizmi i tërheqës në boshtin qendror, dikush do të gjejë ndërveprim kur të ulet në stolin e Kala, do të zbresë lehtë dhe pa probleme, dhe kur dikush do të ngrihet nga stooli Kala, do të ngjitet në pozicionin e tij .

Loja E Trajnimit Të Frymëmarrjes

P Y Lung

Loja E Trajnimit Të Frymëmarrjes Shtë një model i një pajisjeje lodër për të gjitha moshat, në mënyrë që të gjithë të përfitojnë nga trainimi i rregullt i frymëmarrjes për të rritur aftësinë e mushkërive duke fryrë topin për të kaluar nëpër gjurmët me pika kontrolli të ndryshme në kontrollin e thithjes dhe nxjerrjes së ajrit. Gjurmët vijnë në modul të ndryshëm, fleksibël dhe të këmbyeshëm. Një strukturë mekanike magnetike e projektuar në ndërtuesin e frymëmarrjes e cila siguron rregullim që i përshtatet gjendjes së frymëmarrjes së një personi.

Grupi I Mobiljeve

ChuangHua Tracery

Grupi I Mobiljeve ChuangHua Tracery përshtatet për dekorin e shtëpisë, hapësirën komerciale, hotelin apo studiot e cila thelbi i saj frymëzohet nga ChuangHua, modeli i grilave të dritareve kineze. Duke përdorur teknologjinë e lakimit të fletë metalike dhe veshjen e bojës pluhur në ngjyrën e gjallë të kuqërremtë duke dalë me të bardha që ndriçonte pamjen e saj festive, duke i bërë ato të lira nga imazhi metalik i fortë, i ftohtë dhe i rëndë. E pastër estetikisht e thjeshtë dhe e pastër në formën e saj strukturore të projektuar, kur drita kalon në modelin e prerjes lazer të gjurmëve, hija e parashikuar në murin dhe dyshemenë përreth që tregon një pamje të bukurisë.

Lodra Mësimore Edukative

GrowForest

Lodra Mësimore Edukative Ndihmimi i fëmijëve për të kuptuar qëllimet e zhvillimit të qëndrueshëm të jetës në tokë, mbrojtjen, ruajtjen dhe restaurimin e pylltarisë. Pemë model identike me speciet shtëpiake të drurit të Tajvanit të akacies, kedrit të temjanit, Tochigi, bredhi i Tajvanit, pemë kamfure dhe bredhi aziatik. Prekje e ngrohtë e strukturës prej druri, aroma unike e secilës specie peme dhe terreni në lartësi për specie të ndryshme pemësh. Një libër me ilustrime të ilustruara ndihmon në rrënjën e thellë të fëmijëve me konceptin e ruajtjes së pyjeve, duke mësuar dallimet midis specieve të pemëve të Tajvanit, duke sjellë konceptin e pyjeve të ruajtjes me librin e figurave.

Kapela E Dasmave

Cloud of Luster

Kapela E Dasmave Reja e shkëlqimit është një kishëz martese e vendosur brenda një sallë ceremonie martese në qytetin Himeji, Japoni. Dizajni përpiqet të përkthejë frymën moderne të ceremonisë së dasmës në hapësirën fizike. Kapela është e gjitha e bardhë, një formë re e mbështjellë pothuajse tërësisht në gotë të lakuar duke e hapur atë në kopshtin përreth dhe pellgun ujor. Kolonat janë mbivendosur në kapital hiperbolik si kokat që i lidhin pa probleme ato në tavanin minimalist. Vrima e kapelës në anën e pellgut është një kthesë hiperbolike që lejon që e gjithë struktura të duket sikur lundron mbi ujë dhe nxjerr në pah butësinë e saj.

Shpërndarja E Farmacisë

The Cutting Edge

Shpërndarja E Farmacisë Prerja Edge është një farmaci shpërndarëse që lidhet me Spitalin e Përgjithshëm Daiichi të Përgjithshëm në Himeji City, Japoni. Në këtë lloj farmaci klienti nuk ka qasje të drejtpërdrejtë në produktet si në llojin e shitjes me pakicë; përkundrazi, ilaçet e tij do të përgatiten në oborrin e shtëpisë nga një farmacist pasi të paraqisni një recetë mjekësore. Kjo ndërtesë e re është krijuar për të promovuar imazhin e spitalit duke prezantuar një imazh të mprehtë të teknologjisë së lartë në përputhje me një teknologji të përparuar mjekësore. Rezulton në një hapësirë të bardhë minimaliste por plotësisht funksionale.