Revista Design
Revista Design
Dizajni I Zyrës

Sberbank

Dizajni I Zyrës Kompleksiteti i këtij projekti ishte të krijonte një vend pune të shkathët me përmasa të mëdha brenda një afati kohor shumë të kufizuar dhe të mbante nevojat fizike dhe emocionale të përdoruesve të zyrës gjithmonë në zemër të projektimit. Me modelin e ri të zyrës, Sberbank ka vendosur hapat e parë drejt modernizimit të konceptit të tyre të vendit të punës. Dizajni i ri i zyrës i mundëson personelit të kryejë detyrat e tyre në mjedisin më të përshtatshëm të punës dhe krijon një identitet arkitektonik krejt të ri për institucionin kryesor financiar në Rusi dhe Evropën Lindore.

Zyra

HB Reavis London

Zyra E krijuar sipas Standardit të Ndërtimit të WW të IWBI, selia e HB Reavis në Mbretërinë e Bashkuar ka për qëllim promovimin e një pune të bazuar në projekt, i cili inkurajon ndarjen e silos departamenteve dhe e bën punën në ekipe të ndryshme më të thjeshta dhe më të arritshme. Duke ndjekur Standardin e Ndërtimit WELL, dizajni i vendit të punës ka për qëllim gjithashtu adresimin e çështjeve shëndetësore të lidhura me zyrat moderne, të tilla si mungesa e lëvizshmërisë, ndriçimi i dobët, cilësia e dobët e ajrit, zgjedhjet e kufizuara të ushqimit dhe stresi.

Shtëpi Pushimi

Chapel on the Hill

Shtëpi Pushimi Pas qëndrimit të ngurtë për më shumë se 40 vjet, një kishëz Metodiste e rrënuar në veri të Anglisë është shndërruar në një shtëpi pushimi vetë-furnizim ushqimi për 7 persona. Arkitektët kanë ruajtur karakteristikat origjinale - dritaret e larta gotike dhe sallën kryesore të kongregacionit - duke e shndërruar kapelën në një hapësirë harmonike dhe të rehatshme të përmbytur nga drita e ditës. Kjo ndërtesë e shekullit të 19-të është e vendosur në një fshat rurale angleze që ofron pamje panoramike në kodrat kodrina dhe fshat të bukur.

Zyra

Blossom

Zyra Megjithëse është një hapësirë zyre, ai përdor kombinim të guximshëm të materialeve të ndryshme, dhe struktura e mbjelljes së gjelbër jep një ndjenjë perspektive gjatë ditës. Dizajneri siguron vetëm hapësirë, dhe gjallëria e hapësirës akoma varet nga pronari, duke përdorur fuqinë e natyrës dhe stilin unik të projektuesit! Zyra nuk është më një funksion i vetëm, dizajni është më i larmishëm, dhe do të përdoret në një hapësirë të madhe dhe të hapur për të krijuar mundësi të ndryshme midis njerëzve dhe mjedisit.

Zyra

Dunyue

Zyra Gjatë procesit të bisedës, projektuesit lejojnë hartimin jo vetëm ndarjen hapësinore të brendshme, por një lidhje të qytetit / hapësirës / njerëzve së bashku, në mënyrë që ambienti dhe hapësira me çelës të ulët të mos bien ndesh në qytet, dita është një fasada e fshehur ne rruge, nate. Pastaj bëhet një dritë qelqi në një qytet.

Modelimi I Paketimit

Milk Baobab Baby Skin Care

Modelimi I Paketimit Frymëzohet nga qumështi, përbërësi kryesor. Dizajni unik i kontejnerëve të llojit të paketave të qumështit pasqyron karakteristikat e produktit dhe është krijuar të jetë i njohur edhe për konsumatorët për herë të parë. Për më tepër, materiali i bërë nga polietileni (PE) dhe gome (EVA) dhe karakteristikat e buta të ngjyrës pastel përdoren për të theksuar se është një produkt i butë për fëmijët me lëkurë të dobët. Forma e rrumbullakët zbatohet në qoshe për sigurinë e nënës dhe foshnjës.

Intervistë për hartimin e ditës

Intervista me stilistë me famë botërore.

Lexoni intervistat dhe bisedat e fundit mbi projektimin, krijimtarinë dhe inovacionin midis gazetarit të dizajnit dhe stilistëve, artistëve dhe arkitektëve me famë botërore. Shihni projektet më të fundit të projektimit dhe modelet e çmimeve nga stilistë, artistë, arkitektë dhe inovatorë të famshëm. Zbuloni njohuri të reja mbi kreativitetin, inovacionin, artet, modelin dhe arkitekturën. Mësoni rreth proceseve të projektimit të stilistëve të shkëlqyeshëm.