Revista Design
Revista Design
Tryeza

Codependent

Tryeza Codependent shkrin psikologjinë dhe modelin, duke u përqëndruar në mënyrë të veçantë në shfaqjen fizike të një gjendje psikologjike, varësi të cod. Këto dy tabela të ndërthurura duhet të mbështeten tek njëra-tjetra për të funksionuar. Të dy format janë të paafta të qëndrojnë vetëm, por së bashku krijojnë një formë funksionale. Tabela e fundit është një shembull i fuqishëm për të cilin tërësia është më e madhe se shuma e pjesëve të saj.

Emri i Projektit : Codependent, Emri i stilistëve : Fletcher Eshbaugh, Emri i klientit : 1th Studio.

Codependent Tryeza

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.