Revista Design
Revista Design
Qendra E Kontrollit

Functional Aesthetic

Qendra E Kontrollit Sfida e krijimit të kësaj Qendre të Kontrollit të Aeroportit është të akomodojë në mënyrë efektive hapësirat teknike të pajisura dendur, të zvogëlojë ndërhyrjen logjistike nga ngjarje të papritura dhe në fund të fundit të funksionojë qendrën e kontrollit. Hapësira përbëhet nga 3 zona funksionale: Zona e Menaxhimit dhe Operimit Ditor, Zyra e Menaxherit të Operacionit dhe zona e Menaxhimit të Emergjencave. Tavani i veçorive dhe panelet e murit të aluminit të ekstruduar janë tiparet arkitektonike të dallueshme që plotësojnë gjithashtu kërkesat akustike, ndriçuese dhe kondicionimi i hapësirës.

Emri i Projektit : Functional Aesthetic, Emri i stilistëve : Lam Wai Ming, Emri i klientit : Hong Kong Airport Authority.

Functional Aesthetic Qendra E Kontrollit

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.