Revista Design
Revista Design
Qendra E Kontrollit

Functional Aesthetic

Qendra E Kontrollit Sfida e krijimit të kësaj Qendre të Kontrollit të Aeroportit është të akomodojë në mënyrë efektive hapësirat teknike të pajisura dendur, të zvogëlojë ndërhyrjen logjistike nga ngjarje të papritura dhe në fund të fundit të funksionojë qendrën e kontrollit. Hapësira përbëhet nga 3 zona funksionale: Zona e Menaxhimit dhe Operimit Ditor, Zyra e Menaxherit të Operacionit dhe zona e Menaxhimit të Emergjencave. Tavani i veçorive dhe panelet e murit të aluminit të ekstruduar janë tiparet arkitektonike të dallueshme që plotësojnë gjithashtu kërkesat akustike, ndriçuese dhe kondicionimi i hapësirës.

Emri i Projektit : Functional Aesthetic, Emri i stilistëve : Lam Wai Ming, Emri i klientit : Hong Kong Airport Authority.

Functional Aesthetic Qendra E Kontrollit

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Designer i ditës

Dizajnerët, artistët dhe arkitektët më të mirë në botë.

Dizajni i mirë meriton njohje të madhe. Do ditë, ne jemi të kënaqur të paraqesin dizajnerë të mahnitshëm të cilët krijojnë dizajne origjinale dhe inovative, arkitekturë të mahnitshme, modë elegant dhe grafikë krijuese. Sot, ne po ju paraqesim një nga projektuesit më të mëdhenj në botë. Kontrolloni një portofol të projektimit fitues të çmimeve sot dhe merrni frymëzimin tuaj të përditshëm të projektimit.