Revista Design
Revista Design
Karrige Të Shndërrueshme Dhe Tryeza E Kafesë

Sensei

Karrige Të Shndërrueshme Dhe Tryeza E Kafesë Tabela Karrige / kafeja e Sensei është një pjesë e mobiljeve që pëlqejnë shumicën e krijimeve të mia, fillojnë duke gjetur mënyra të reja për të përfituar nga hapësirat e vogla përmes vizatimeve gjeometrike të rastësishme. Stili i këtij projekti tregohet në një mënyrë minimaliste, ku nuk kemi kthesa, por përkundrazi kemi linja, aeroplanë dhe ngjyra neutrale, siç është e zeza dhe e bardha. Karriget, kur vendosen në mënyrë horizontale dhe bashkohen nga shpina, na jep një tryezë kafeje. Seksioni i mesëm i tabelës (ku të pasmet janë vendosur së bashku) është jashtëzakonisht i fortë, dhe njeriu mund të ulet në mes pa lëvizur as tryezën.

Emri i Projektit : Sensei, Emri i stilistëve : Claudio Sibille, Emri i klientit : Sibille.

Sensei Karrige Të Shndërrueshme Dhe Tryeza E Kafesë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.