Revista Design
Revista Design
Studio Dizajni Me Galeri

PARADOX HOUSE

Studio Dizajni Me Galeri Një depo e nivelit të ndarjes të kthyer në studio elegant të dizajnit multimedial, Paradox House gjen ekuilibrin e përsosur midis funksionalitetit dhe stilit ndërsa reflekton pronarin e tij shijen unike dhe mënyrën e jetës. Ajo krijoi një studio të mrekullueshme të projektimit multimedia me linja këndore të pastra dhe që tregon një kuti qelqi të spikatur me ngjyrë të verdhë në mezzaninë. Format dhe linjat gjeometrike janë moderne dhe të frikshme, por të bëra me shije për të siguruar një hapësirë unike pune.

Emri i Projektit : PARADOX HOUSE, Emri i stilistëve : Catherine Cheung, Emri i klientit : .

PARADOX HOUSE Studio Dizajni Me Galeri

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.