Revista Design
Revista Design
Dega Kryesore E Bankës

DBS HQ

Dega Kryesore E Bankës shkurtër e allen International ishte të implementonte teknologjinë më të fundit në teknologjitë bankare për të përmirësuar dhe përmirësuar përvojën brenda klientëve në degën e tyre të selisë së re në Kullën e Qendrës Financiare Marina Bay, Singapor. Dizajni i rezultuar nga banka me pakicë përdor një mur të mirëpritur digjital interaktiv interaktiv, stacione të shpejta shërbimi për transaksione të shpejta dhe instalimin e njësive të asistencës së tregimtarëve në kutitë gjysmë-private të këshillimit. Dega gjithashtu përfshin një auditor 300 vendesh dhe studion e parë televizive në degë për Channel News Asia. Salla të përkushtuara për

Emri i Projektit : DBS HQ, Emri i stilistëve : Allen International, Emri i klientit : allen international.

DBS HQ Dega Kryesore E Bankës

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.