Revista Design
Revista Design
Identiteti Vizual

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Identiteti Vizual Le Coffret është një shtrat dhe një mëngjes simpatik në zemër të Valle d'Aosta. Projekti ishte konceptuar në respektim absolut të stilit autentik: prandaj muret prej guri, trarët prej druri dhe mobiljet antike. Një rreth që simbolizon qiellin mbi trekëndëshin që përfaqëson malin, ku ndodhet B&B, nga ideja e ngritjes së njeriut në qiell. Një font Onciale i rishikuar në një version modern për të kujtuar origjinën keltike të Luginës ekuilibron me të drejtë dhe mbështet një simbol të fortë dhe të rëndësishëm për të marrë përfundimisht një logo që është e lehtë për t'u identifikuar dhe lehtë tërheq vëmendjen.

Emri i Projektit : Le Coffret - Chambres D'Hôtes, Emri i stilistëve : Laura Ferrario, Emri i klientit : Ferrariodesign.

Le Coffret - Chambres D'Hôtes Identiteti Vizual

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.