Revista Design
Revista Design
Karrige Shumëfunksionale

charchoob

Karrige Shumëfunksionale Forma kub e produktit e mban atë të qëndrueshëm dhe të ekuilibruar në të gjitha drejtimet. Për më tepër, përdorimi i tre mënyrave të produktit në etiketat zyrtare, joformale dhe miqësore është i mundur vetëm me kthesën prej 90 shkallësh të karrigeve. Ky produkt është dizajnuar në atë mënyrë që të mbahet sa më i lehtë (4 kg) duke marrë parasysh të gjitha aspektet e funksionalitetit të tij. Ky qëllim është arritur duke zgjedhur materiale me peshë të lehtë dhe korniza të shenjta për të mbajtur peshën e produktit sa më të ulët të jetë e mundur.

Emri i Projektit : charchoob, Emri i stilistëve : Arash Shojaei, Emri i klientit : Arshida.

charchoob Karrige Shumëfunksionale

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.