Revista Design
Revista Design
Sharra E Energjisë

Rotation Saw

Sharra E Energjisë Një sharrë elektrike e zinxhirit me një dorezë rrotulluese. Ky zinxhir ka një dorezë që rrotullohet 360 ° dhe ndalet në kënde të paracaktuara. Në përgjithësi, njerëzit prenë pemë në mënyrë horizontale ose vertikale duke i kthyer sharrat e tyre në kënde të caktuara ose duke u mbështetur ose përkulur pjesët e trupit të tyre. Fatkeqësisht, sharra shpesh rrëshqet nga kapja e përdoruesit ose përdoruesi duhet të punojë në një pozicion të vështirë, gjë që mund të shkaktojë lëndime. Për të bërë të meta të tilla, sharra e propozuar është e pajisur me një dorezë rrotulluese në mënyrë që përdoruesi të mund të rregullojë këndet e prerjes.

Emri i Projektit : Rotation Saw, Emri i stilistëve : Hoyoung Lee, Emri i klientit : DESIGNSORI.

Rotation Saw Sharra E Energjisë

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.