Revista Design
Revista Design
Karrige Lëkundëse

xifix2base rocking-chair-one

Karrige Lëkundëse Dizajni karrige lëkundëse bazohet në minimumin e kërkuar të fizikës dhe materialit - realizuar nga një tub i pafund. Stabiliteti arrihet nga forma e lakut. Asnjë ndërtim dhe lidhje e mëtejshme nuk është e nevojshme. Karrigeja nuk ka kurbë vetëm qoshe - kthesa harmonike. Shtë një karrige lëkundëse e hollë dhe komode - pa zbukurime dhe ndërtime shtesë. Ai ka për qëllim zonat relaksuese si dhomat e jetesës. Ndërtimi i minimizuar i një tubi është menjëherë i dukshëm.

Emri i Projektit : xifix2base rocking-chair-one, Emri i stilistëve : Juergen Josef Goetzmann, Emri i klientit : Creativbuero.

xifix2base rocking-chair-one Karrige Lëkundëse

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.