Revista Design
Revista Design
Stoli I Rrugës

Ola

Stoli I Rrugës Ky stol, i hartuar në vijim të strategjive të eko-modelimit, merr mobiljet në rrugë në një nivel të ri. Njëlloj në shtëpi në një mjedis urban ose natyror, linjat e lëngjeve krijojnë një shumëllojshmëri të opsioneve të tapicave brenda njërës stol. Materialet e përdorura janë alumini i ricikluar për bazën dhe çeliku për vendin, të zgjedhura për vetitë e tyre të riciklueshme dhe të qëndrueshme; ajo ka një përfundim të veshur me pluhur të ndritshëm dhe rezistent ideal për përdorim të jashtëm në të gjithë tharësit. Projektuar në Mexico City nga Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman dhe Karime Tosca.

Emri i Projektit : Ola, Emri i stilistëve : Diseno Neko, Emri i klientit : Diseño Neko S.A. de C.V..

Ola Stoli I Rrugës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.