Revista Design
Revista Design
Identiteti I Korporatës

Predictive Solutions

Identiteti I Korporatës Predictive Solutions është një ofrues i produkteve softuerike për analitikë prognostikë. Produktet e kompanisë përdoren për të bërë parashikime duke analizuar të dhënat ekzistuese. Marka e kompanisë - sektorët e një rrethi - i ngjan grafikëve të byrekëve dhe gjithashtu një imazh shumë të stilizuar dhe të thjeshtuar të një syri në profil. Platforma e markës "hedh dritë" është një shtysë për të gjitha grafikat e markës. Të dy format, ndryshimet, lëngjet abstrakte dhe ilustrimet e thjeshtuara tematike përdoren si grafikë shtesë në aplikacione të ndryshme.

Emri i Projektit : Predictive Solutions, Emri i stilistëve : Mikhail Puzakov, Emri i klientit : Predictive Solutions.

Predictive Solutions Identiteti I Korporatës

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.