Revista Design
Revista Design
Identiteti I Korporatës

Predictive Solutions

Identiteti I Korporatës Predictive Solutions është një ofrues i produkteve softuerike për analitikë prognostikë. Produktet e kompanisë përdoren për të bërë parashikime duke analizuar të dhënat ekzistuese. Marka e kompanisë - sektorët e një rrethi - i ngjan grafikëve të byrekëve dhe gjithashtu një imazh shumë të stilizuar dhe të thjeshtuar të një syri në profil. Platforma e markës "hedh dritë" është një shtysë për të gjitha grafikat e markës. Të dy format, ndryshimet, lëngjet abstrakte dhe ilustrimet e thjeshtuara tematike përdoren si grafikë shtesë në aplikacione të ndryshme.

Emri i Projektit : Predictive Solutions, Emri i stilistëve : Mikhail Puzakov, Emri i klientit : Predictive Solutions.

Predictive Solutions Identiteti I Korporatës

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.