Revista Design
Revista Design
Hapësira E Ekspozitës

IDEA DOOR

Hapësira E Ekspozitës Pavijoni C & C i javës së projektimit Guangzhou 2012 është një pajisje hapësinore shumëdimensionale dhe sinkronike. Dritaret dhe dyert e shtrira në katër drejtime realizojnë konvertim dhe ndërveprim të zgjuar brenda dhe jashtë hapësirës së ekranit, duke përfaqësuar konceptin e ndërmarrjes së tolerancës, hapjes dhe zhvillimit të larmishëm. Duke adoptuar teknologjinë interaktive të ekranit të realitetit të shtuar dhe superpozimin e mjedisit real dhe mjedisit virtual, çështja e projektimit të ndërmarrjes brenda pajisjes arrin konvertimin e formës së ekranit nga dy-dimensioni në shumë-dimension.

Emri i Projektit : IDEA DOOR, Emri i stilistëve : Zheng Peng, Emri i klientit : C&C Design Co.,Ltd..

IDEA DOOR Hapësira E Ekspozitës

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.