Revista Design
Revista Design
Hapësira E Ekspozitës

IDEA DOOR

Hapësira E Ekspozitës Pavijoni C & C i javës së projektimit Guangzhou 2012 është një pajisje hapësinore shumëdimensionale dhe sinkronike. Dritaret dhe dyert e shtrira në katër drejtime realizojnë konvertim dhe ndërveprim të zgjuar brenda dhe jashtë hapësirës së ekranit, duke përfaqësuar konceptin e ndërmarrjes së tolerancës, hapjes dhe zhvillimit të larmishëm. Duke adoptuar teknologjinë interaktive të ekranit të realitetit të shtuar dhe superpozimin e mjedisit real dhe mjedisit virtual, çështja e projektimit të ndërmarrjes brenda pajisjes arrin konvertimin e formës së ekranit nga dy-dimensioni në shumë-dimension.

Emri i Projektit : IDEA DOOR, Emri i stilistëve : Zheng Peng, Emri i klientit : C&C Design Co.,Ltd..

IDEA DOOR Hapësira E Ekspozitës

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Ekipi i dizajnit i ditës

Ekipet më të mëdha të projektimit në botë.

Ndonjëherë keni nevojë për një ekip shumë të madh të stilistëve të talentuar për të dalë me dizajne vërtet të shkëlqyera. Do ditë, ne kemi një ekip të dallueshëm të çmimeve të reja dhe krijues të projektimit. Eksploroni dhe zbuloni arkitekturën origjinale dhe krijuese, dizajnin e mirë, modën, hartimin e grafikës dhe projektet e strategjisë së dizajnit nga ekipet e projektimit në të gjithë botën. Frymëzohuni nga punimet origjinale nga dizenjuesit e masterave të mëdhenj.