Revista Design
Revista Design
Identiteti I Korporatës

Jae Murphy

Identiteti I Korporatës Hapësira negative përdoret sepse i bën shikuesit kuriozë dhe pasi ta provojnë atë moment Aha, ata menjëherë e pëlqejnë atë dhe e mësojnë përmendsh. Shenja e logos ka inicialet J, M, kamerën dhe trekëmbëshin e përfshirë në hapësirën negative. Meqenëse Jae Murphy shpesh fotografon fëmijë, shkallët e mëdha, të formuara me emër, dhe kamera me vend të ulët sugjerojnë që fëmijët të jenë të mirëpritur. Përmes modelimit të Identitetit të Korporatës, ideja negative për hapësirën nga logoja është zhvilluar më tej. Ajo shton një dimension të ri për çdo artikull dhe e bën parullën, Një pamje e pazakontë e së zakonshmes, të qëndrojë e vërtetë.

Emri i Projektit : Jae Murphy, Emri i stilistëve : Luka Balic, Emri i klientit : Jae Murphy Photography.

Jae Murphy Identiteti I Korporatës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.