Revista Design
Revista Design
Identiteti I Korporatës

Jae Murphy

Identiteti I Korporatës Hapësira negative përdoret sepse i bën shikuesit kuriozë dhe pasi ta provojnë atë moment Aha, ata menjëherë e pëlqejnë atë dhe e mësojnë përmendsh. Shenja e logos ka inicialet J, M, kamerën dhe trekëmbëshin e përfshirë në hapësirën negative. Meqenëse Jae Murphy shpesh fotografon fëmijë, shkallët e mëdha, të formuara me emër, dhe kamera me vend të ulët sugjerojnë që fëmijët të jenë të mirëpritur. Përmes modelimit të Identitetit të Korporatës, ideja negative për hapësirën nga logoja është zhvilluar më tej. Ajo shton një dimension të ri për çdo artikull dhe e bën parullën, Një pamje e pazakontë e së zakonshmes, të qëndrojë e vërtetë.

Emri i Projektit : Jae Murphy, Emri i stilistëve : Luka Balic, Emri i klientit : Jae Murphy Photography.

Jae Murphy Identiteti I Korporatës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Intervistë për hartimin e ditës

Intervista me stilistë me famë botërore.

Lexoni intervistat dhe bisedat e fundit mbi projektimin, krijimtarinë dhe inovacionin midis gazetarit të dizajnit dhe stilistëve, artistëve dhe arkitektëve me famë botërore. Shihni projektet më të fundit të projektimit dhe modelet e çmimeve nga stilistë, artistë, arkitektë dhe inovatorë të famshëm. Zbuloni njohuri të reja mbi kreativitetin, inovacionin, artet, modelin dhe arkitekturën. Mësoni rreth proceseve të projektimit të stilistëve të shkëlqyeshëm.