Revista Design
Revista Design
Ndërtesa Me Përdorim Të Përzier

The Mall

Ndërtesa Me Përdorim Të Përzier Mall ndodhet në shkretëtirë. Ideja e projektimit bazohet në shpërndarjen e programit të ndërtimit për të krijuar një rreth kulturor dhe tregtar jashtë tij, i cili do të ndikojë në rrethinën e tij. Hapësirat urbane të integruara në kompleks do të strehojnë shumë aktivitete dhe të pasurojnë bashkëveprimin kulturor në zonë. Në vend që të veprojë si një ndërtesë e mbyllur e shkëputur, ajo do të mbështesë jetën në rrugë në të gjithë zonën. Paraqitja e kompleksit, orientimi i ndërtesave dhe detajet e fasadave janë krijuar për të mbështetur përdorimin më efektiv të burimeve natyrore.

Emri i Projektit : The Mall, Emri i stilistëve : Ekin Ç. Turhan - Onat Öktem, Emri i klientit : Ercan Çoban Architects & ONZ Architects.

The Mall Ndërtesa Me Përdorim Të Përzier

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.