Revista Design
Revista Design
Ndërtesa Me Përdorim Të Përzier

The Mall

Ndërtesa Me Përdorim Të Përzier Mall ndodhet në shkretëtirë. Ideja e projektimit bazohet në shpërndarjen e programit të ndërtimit për të krijuar një rreth kulturor dhe tregtar jashtë tij, i cili do të ndikojë në rrethinën e tij. Hapësirat urbane të integruara në kompleks do të strehojnë shumë aktivitete dhe të pasurojnë bashkëveprimin kulturor në zonë. Në vend që të veprojë si një ndërtesë e mbyllur e shkëputur, ajo do të mbështesë jetën në rrugë në të gjithë zonën. Paraqitja e kompleksit, orientimi i ndërtesave dhe detajet e fasadave janë krijuar për të mbështetur përdorimin më efektiv të burimeve natyrore.

Emri i Projektit : The Mall, Emri i stilistëve : Ekin Ç. Turhan - Onat Öktem, Emri i klientit : Ercan Çoban Architects & ONZ Architects.

The Mall Ndërtesa Me Përdorim Të Përzier

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Legjenda e dizajnit të ditës

Dizajnerët legjendarë dhe veprat e tyre fituese të çmimeve.

Legends Design janë dizajnerë jashtëzakonisht të famshëm, të cilët e bëjnë Botën tonë një vend më të mirë me modelet e tyre të mira. Zbuloni stilistët legjendar dhe modelet e tyre inovative të produkteve, veprat origjinale të artit, arkitekturën krijuese, modelet e pazgjidhura të modës dhe strategjitë e dizajnit. Shijoni dhe eksploroni veprat origjinale të projektimit të stilistëve, artistëve, arkitektëve, inovatorëve dhe markave në të gjithë botën. Frymëzohuni nga modelet krijuese.