Revista Design
Revista Design
Paterica Shumëfunksionale

Lazarus

Paterica Shumëfunksionale një aparat i thjeshtë njerëzor, i mundshëm jo-elektrik, i krijuar vërtet për ndërveprimin social dhe rehabilitimin e personave me aftësi të kufizuara. Për të mos qenë i bezdisshëm, ai imiton në mënyrë të përsosur procesin e ecjes së një personi të zakonshëm. Si shembull, gjithmonë lëviz krahun anën tjetër të këmbës. këmbët e paafta mund të ngjiten shkallët me këtë sepse mund të vendosin kallamishte. Gjithashtu kallamarët mund të shndërrohen në një karrige perfekte. Nëse jo, Lazari ngarkon kallamarët. Si një aparat mjekësor, Llazari është efikas sepse përdoruesi mund të rehabilitohet gradualisht dhe automatikisht në ndërveprimin normal shoqëror, duke mos lënë punën për rehabilitim

Emri i Projektit : Lazarus, Emri i stilistëve : Sung-Hyeon Yoo, Emri i klientit : Mm, soulish apparel for world.

Lazarus Paterica Shumëfunksionale

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.