Revista Design
Revista Design
Orë

Zeitgeist

Orë Ora pasqyrohet zeitgeist, e cila shoqërohet me materiale të zgjuara, të teknologjisë dhe të qëndrueshme. Fytyra me teknologji të lartë të produktit përfaqësohet nga një trup gjysmë torus karboni dhe ekran i kohës (vrima të lehta). Karboni zëvendëson pjesën metalike, si një relike e së kaluarës dhe thekson pjesën funksionuese të orës. Mungesa e pjesës qendrore tregon që indikatorët inovativë LED zëvendësojnë mekanizmin klasik të orës. Drita e butë e prapme mund të rregullohet nën ngjyrën e preferuar të pronarit të tyre dhe një sensor i dritës do të monitorojë forcën e ndriçimit.

Emri i Projektit : Zeitgeist, Emri i stilistëve : Dmitry Pogorelov, Emri i klientit : NCC Russia.

Zeitgeist Orë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.