Revista Design
Revista Design
Tabela E Projektuesve

Curly

Tabela E Projektuesve Kjo tryezë me shumë qëllime u krijua nga projektuesit e parimeve të Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui dhe Lorene Faure. Ajo funksionon si një element qendror në një mjedis të brendshëm. Forma e përgjithshme është e mbushur me kthesa të gjalla wiggly, të cilat bien në kundërshtim në mënyrë dramatike me tabelat tradicionale simetrike, kështu që ajo dallohet si një pjesë skulpturore për të tërhequr dhe bashkëvepruar me përdoruesit. Lakoret duket se janë të rastësishme në shikim të parë, megjithatë secila kurbë është dizajnuar me kujdes për të inkurajuar një larmi pozicionesh ulëse dhe ndërveprime shoqërore.

Emri i Projektit : Curly , Emri i stilistëve : Bean Buro, Emri i klientit : Bean Buro.

Curly  Tabela E Projektuesve

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.