Revista Design
Revista Design
Tabela E Projektuesve

Curly

Tabela E Projektuesve Kjo tryezë me shumë qëllime u krijua nga projektuesit e parimeve të Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui dhe Lorene Faure. Ajo funksionon si një element qendror në një mjedis të brendshëm. Forma e përgjithshme është e mbushur me kthesa të gjalla wiggly, të cilat bien në kundërshtim në mënyrë dramatike me tabelat tradicionale simetrike, kështu që ajo dallohet si një pjesë skulpturore për të tërhequr dhe bashkëvepruar me përdoruesit. Lakoret duket se janë të rastësishme në shikim të parë, megjithatë secila kurbë është dizajnuar me kujdes për të inkurajuar një larmi pozicionesh ulëse dhe ndërveprime shoqërore.

Emri i Projektit : Curly , Emri i stilistëve : Bean Buro, Emri i klientit : Bean Buro.

Curly  Tabela E Projektuesve

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Ekipi i dizajnit i ditës

Ekipet më të mëdha të projektimit në botë.

Ndonjëherë keni nevojë për një ekip shumë të madh të stilistëve të talentuar për të dalë me dizajne vërtet të shkëlqyera. Do ditë, ne kemi një ekip të dallueshëm të çmimeve të reja dhe krijues të projektimit. Eksploroni dhe zbuloni arkitekturën origjinale dhe krijuese, dizajnin e mirë, modën, hartimin e grafikës dhe projektet e strategjisë së dizajnit nga ekipet e projektimit në të gjithë botën. Frymëzohuni nga punimet origjinale nga dizenjuesit e masterave të mëdhenj.